Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak jsem v pátek uloupnul jednu malou paličku z mýho Skunku 1 a v sobotu jím zakouřil. No a byl to strašnej, ale strašnej hukot!!! Byl jsem 3hodiny uplně ve sračkách. Pak jsem začal přemešlet jestli takhle zhuluje Skunk 1 nebo Krystalon Plod a Květ, protože jsem zrovna den předtím hnojil. Brzo se chystám sklizet a zajímá mě do kdy před sklizní je bezpečný hnojit. Zajímaj mě hlavně vaše zkušenosti (né odpovědi typu: hledej, 14dní apod.).
Presne tuhle zkusenost jsem udelal pri prvni sklizni... Kyti hnojeny Kristalonem byly STRASNYYYY ale strasny hukot (ale nechutnalo to moc dobre, takze to jiste bylo tim kristalonem)
T.
Nedávno jsem hulil Orange Bud vod kámoše a byla to fuck šílená chemka, sice jsem byl zmaštěnej jak prase,ale byl to hroznej humáč(asi začnu hulit krystalon)
hele já loni hnojil můj outdoor kristalonem jenom při květu. A jak tak koukám, tak mám stejný zkušenosti jak vy. Ani ne dva tejdny po poslení dávce jsem to pokosil. Chuť byl dobrá, hukot moc moc dobrej. Někdo z tý ganji byl uplně death a sváděl to na kristalona ale mě to chutnalo, ještě aby ne když mi ty děťátka rostli jak z vody.
Panove ja souhlasim s Leem, take jsem hnojil Kristalonem a zkousel jsem jednu kytku nehnojit vubec a vysledek byl, ze me to vyhulilo uplne stejne jako kytky hnojene Kristalonem, akorat kytka byla asi o 30 procent chudsi nez jeji hnojene sestricky.
Nevím jestli jsi někdy slyšel o Crystolosanu, ale chtěl bych ti o něm jenom říct, že mi přijde o dost lepší než krystolosan. Hlavně proto, že kytka potom roste fakt rychle, ale to nejdůležitější je, ze ho můžeš dát fakt mraky, ale kytku nespálíš - spíš naopak (zadky).
NENÍ DRAHEJ. Je to hlavně pro růst ! Pro květ je to klasika "KRYSTOLOSAN".
Mě se stalo to samý co Hamanovi, nemoh jsem to už vydržet a tak jsem z Durga Maty (má dozrát tak za 14 dní) sebral docela malou paličku a to ještě z dolní části, kam nešlo moc světlo.
SÍLA!
Hnojím AH, ale přestal jsem hnojit už před čtrnácti dny. Takže hnojivem to není. Taková malá palička a jak mě postavila na záda
Může to být právě tou nezralostí, že mě tak dostala?
Je to tu super stranka fakt sem se tu toho dost dozvěděl.Včera jsem nakoupil vše potřebné pro výrobu BUBLERu ,jen tolik vychvelovaný WUXAL SUPER ne a ne sehnat,nemají a nemůžou obědnat :-(( ale je to jen otazka času.Je tu popsaný snad všechno takže zatim bez dotazů....díky moc, průběžně budu informovat.
Wuxal seženeš v OBI nebo tak prostě kvalitní obchod. Hydroponie je veliká alchymie. 1ml navíc a je to spálený. 1ml míň a kytka neroste. Není to sranda. Taky začínám. Zatim jsem jí vzdal. Kytka nerostla a nerostla. Ostatní v hlíně měli už 45 cm a v hydropinii měla 20cm. A je to prej 3 krát rychlejší. No asi mám chybu v hnojivu zkusim to časem s jinym. Nevzdám to když to roste ostatním musí i mě. Chce to jen správný recept. Tak jsem jí přesadil z bubleru do květináče a zkusim to znovu až zbytek sklidim.