Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus, jj vidíš dobře, ještě mi nedošla zvlhčovačka, tak to řeším, jak se dá. Mokré ručníky, podélné podkvětináče s vodou a ty flašky na kyti. Lampu mám cca 30cm vysoko. Je to 250W, nejni to moc vysoko? Až tam bude zvlhčovač, tak ji dám níž. Ale rostou před očima
Budu vděčný za každou radu
Tak holkám se daří dobře, ale nejspíš jsem je brzo zaštípl, tak je nechám ještě aspoň týden růst. Na dvou už sem si všiml chloupků. A už teď jsou trochu cítit. Když dojdu domů z práce, tak mě to praští po frňáku
Původní příspěvek od Nesss jsem rád že alespoň jeden ze sta trýdů, který začíná blbejma dotazama co tu sou opsany 2000x, končí tím, že to dotyčný rozjel! vždy to je jenom dokola, ptát se na to samé a po 3 příspěvcích tread končí.
Potěšil si mě a proto K+
Pokud budeš zakládat trýd v galerce, hoď mi info, jsem zvědavý na první sklizeň. At se daří.
Kdyby ste mi normalně byl někdo schopný napsat na co jsem se ptal ze začátku, protože FAQ je sice fajn, ale informace, které potřebuje naprostý začátečník vědět jsou tam velice skromné.
Taky mě nezajímá, co Vás sere, mě stačí, že skoro NIKDO nebyl schopný normálně odpovědět. To zase sralo mě. Všichni plnou hubu keců a rada nikde. Tak jestli to je takový problém založím trýd v galerce a tady ten klidně smažte, aby se tu nikdo nemusel prokousávat. Stejně jsem to měl v plánu.
Každopádně díky za K+...