Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vcera mi prisly nejaky radny vetraky na vnitrni ofuk ale maj dost divny zapojeni dratu, nevite nekdo jak je zapojit? sou tam 2 cerny, cerveny,zluty a zeleny drat, vsechny dany v 5 pin konektoru viz foto
Nemám rád lidi,kteří berou drogy....hlavně celníky.
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
nazelenaly budou asi tim ze mi vylezly nad zeminu, jde mi o to jestli ji to nak neublizi, asi to nebude moc videt ale nemam lepsi moznost nez fotit pres telefon
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
Jj, prd tam vidím.. Teda jako vidím, ale mizerně.. Tak je zkus trochu přihrábnout.. Nebo je nech takhle, protože to vypadá jako kdyby Ti už dřevnatěli..
plus foto dvou rizku co mi zakorenily, jednoho chci nechat oprcat ale nevim kdy mu tam mam naservirovat ten pyl, nekdy kdyz se zacnou delat palicky nebo ke konci?
tak dneska sem prepnul na kvet a namontoval sodikovou vybojku, jsem zvedavej jak se vyvine >D, kdyz to chci nechat oprcat tak to mam udelat ted nebo az budou rust palicky?
den kvetu : 6
zatim nic moc, ale taky co bych chtel >D, kyti ma rozmery 45x25x30 (dxšxv, vysku spolecne s kvetinacem), moc listu uz nezloutne ani nedela co nema, na vrcholcich uz pekne rostou chloupky a zacinaj nabyvat, s*#! mi ze nemuzu dat ostrejsi foto
kompletni rustove obdobi je cca 3 mesice z toho pulku pod lampou, tech rizku tak mesic a pul a jeste je nechavam pod usporkou at se trochu vic rozrostou, jinak chci nechat z nejvetsi kytky oprcat tak jednu paldu, nedostane se to i na ostatni?
tak je to poprvy tak sem rad aspon za tohle, mala je proto ze mam dost stisneny prostor tak je nechci hnat do vysky, je to jenom noname tak nevim jak se ted bude hnat do vysky aby se pak nespalily od vybojky, kterou mam z gs, taky to bude mozna tim ze neni poradnej financ na doplnky stravy, jenom zakladni hnojiva