Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěkně se to tváří...voní to nějak brutálně už aspon?
jestli nevíš kdy sklidit tak se orientuj podle chlupů - 80% hnědejch = kosa .)
pokud seženeš mikroskop s 30x zvětšním aspon, tak by to bylo úplně ideální...třeba ta sativka bude chtít dýl než 60 dní, uvidíš
to je blbý že to nevíš páč je těžký odhadnout kdy přestat hnojit už bych pomalu ubíral dávky...
tedka ta poslední fáze bude nejlepší
příští kolo líp vyplníš prostor a budeš víc happy třeba
Zdarec chlape no musim řict že to voní nádherně už pomalu ubírám hnojky no sklizeň by podle všeho měla byt 50-60 den květu tak to musim hlídat už se těšim mooooooooc
koukám že se tu u fórek objevují soutěže TIP kolik sklidíš , tak poprvé to dáme o K+ jen tak ze srandy mam 48 den květu tak to vidim že do 10 dnů sklízim, dnes večer jsem dám pro představu nový fotečky
Všem děkuji jak jste mě podporovali, ale mám velice smutnou zprávu přišla navštěva od policie za měsic to tu rozjedu znova jen mi dejte čas než se to uklidní