Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem se postaral o Frisian Dew. Dva tydny proplachu měl za sebou a jeho krásná cesta je bohužel u konce. Později dodám stručné info o množství atd... Už teď se nemůžu dočkat, až bude opět ve fóliáku. Blueberry a Euforia dostaly poslední zálivku s podpůrnými prostředky a hnojit ještě budu Skunk. No1, Mazara a Orange Bud. Snad po víkendu bude ještě hezky, jinak je se naco dívat a ta vůně zabíjí, samá laskomina
Frisian je ostříhanej, hašík z nůžek několikrát hultestovanej a je to mňamka, ale to hašík vždycky:-). Po odchodu Frisianu se mi tam udělalo místo abych zachytil Blueberry, která se vybarvila jako zelený fenotyp. Pochybuji, že se ještě vybarví, ale co se týče vůně a vzhledu, tak tenhle model sem si už dávno oblíbil. Má krásně pocukrované palice, které nepostrádají tvrdost a objem. Taky se teď dostanu líp k Orange Budu, kterej sem neměl úplně dobře přístupnej přes Frisian. Ten se rýsuje taky dobře a je to úplnej voňavej citrusovník tvrdej jak beton extrémně pryskyřičnatej. Vážně by mě zajímalo co by byly kyti schopný se sebou udělat, kdyby počasí bylo dejme tomu jako loni. Asi by nám všem praskly skleníky, fóliáky, balkóny a nakonec aj skleněnky:-)
Zdar všem zeleným a zalepeným . Přínáším nové fota vcelku pěknýho podzimního počasí. Tento příspěvek věnuji pouze Euforii, moc se mi líbí a moc mi chutná. Ještě ji zkusím nechat tak 2týdny a bude hotová. Snad počasí a potential threat od čorek vydrží až do konce. Cítím se všemi, kterým se to stalo. 2známí jsou dalšími oběťmi skůdců a hromad sraček. Sou nasraní jako nikdy, ale Ganjaklaus na ně myslí už teď a z dárků budeme mít radost určitě všichni
Tak a tady je pár z jiných soudků, Orange a Blueberry sou v průplachu Final solution 1ml/L. OB je král všech kamenů. Tvrdost mě překvapuje, fakt šutrák, tak to snad moc neseschne. Právě sem po koštu záštipku a hned sem si vzpoměl na laskominy všeho světa. Mazar by potřeboval dle mě tak 2týdny + proplach, ale už i tak je pěknej a samozřejmě ještě zůstane venku co to půjde. Plíseň nikde, tak proč né. Skunk No.1 vidím podobně jako Mazárka, tak sem aj rád, protože na trimování bych si asi jinak musel vzít dovolenou. Fóliák po navýšení má nyní 2,6m.
Všem moc děkuji za K+ a všem přeji dobrou chuť!
Někdy od konce srpna, takže necelý dva měsíce, ale ještě potřebuje tak 2-3týdny. Chci ho nechat minimálně do půlky listopadu i dýl. Uvidíme jak bude. Podzim je zatím celkem pěknej, ať se daří
, všechny zdravím ve spolek. Tak dnes přišlo na ganjobraní, ostříhal jsem vrchy Orange Budu, Blueberry a Skunk1. Zbytek si vezme přítelkyně na mastičky. S materiálem jsem spokojen, vůně, lepkavost, množství a to, že mě nikdo nevykradl je super. Později dodám info o množství a hultest. Dnes otrhán a pověšen Skunk1, zítra dodělám BB a OB. Ještě sem chtěl napsat, že všech okradeným mi je opravdu líto a všichni u mě mají okošt. Připojuji pár fotek, já valím dokuřit tu kouli. Je to charásek ze Skunk No.1 Už teď sem jak motokára
Tak dnes sem ukončil pouť Euforie. Vypadá krásně. Barva až purpurová a vůně jako už standartně u tohoto strainu příjemně sladce ovocná . Taky už počasí stojí opět za velký voňavý, tak nebyl důvod čekat na plíseň. Mazárek je ve výplachu a brzy příjde taky na řadu, později dodám ještě nějaké fota z průběhu sušení a dojmy z hultestu. K tomuto příspěvku připojuji taky 2fotky OB
Tak včera Mazar doběhnul svůj dostih a koníka jsme ustájili do příštího roku. Nakonec jsem byl mile překvapen, kyti ve fóliáku nevypadala tak velká a hmotná. Připojuji pár fotek a jako první přichází na řadu pan..takže tímto jsem sklidil vše co jsem vypěstoval a čeká nás veselá zima. Nějaké beta testování už proběhlo a probíhá, ale na report to ještě nestačí
Paličky jsou vcelu veliké, řidšího charakteru, ale obsypané velkým množstvím pryskyřice a velice voňavé
V květu příjemná, slaďoučká spíše kořeněná vůně, při hoření jemná, plná chuť zanechávající chuťové pohárky naprosto uspokojené a kouř je plný a neškrábající. Účinek rychle přechází do stavu totalní zhulenosti, žízně a žravosti. Na mě až moc silná travka, indika jak poleno - banka udává 19,5% THC. Vhodný na relaxaci, na stavy nechutenství bych jí předepsal asi každýmu, ale já mám hlad pořád, takže je jedno co mám v hubě. Tato genetika začla kvést v mém případě na konci srpna, takže s dozráváním je to takový horší. Záleží natom, jakej je podzim a kolik dostane sluníčka. Doporučil bych jí spíš do skleníku a indoor je jasnej. Jinak co se týče růstu, tak se nějak netáhne do vrchu, takovej pěknej vánoční stomeček, odolnej vůdči škůdcům a nemocem, plísňí taky netrpí!
S Mazárkem jsem spokojen a dávám mu 8/10.
Původní příspěvek od panewfs To máš pravduzima je veselá a to ještě spoustu reportů dlužím, mám v plánu každý týden jeden přidat, takže brzy příjde na řadu Frisian Dew
osobne ma velmi zaujima ten frisian dew lebo tento rok ho dam..preto ma zaujima kolko si vypestoval a vsetky ostatne veci okolo
Paličky jsou středně veliké, světlejší fialové barvy. Po zmáčknutí hmotné a pevné jak skála, pěkně pocukrované pryskyřicí a vonící sladce zvláštně, až houbový nádech.
V růstovém období vůni nijak nevytváří, ale jakmile začne kvést, tak nabírá na obrátkách. Stále sem si kní chodil přivonět.
Při hoření jemná, sladkokyselá chuť přecházející opět do již zmiňovaných dobročkých hub. Kouř je lahodný, po řádném výplachu neškrábe. Účinek přichází pomalu do stavu, který já upřednostňuji. Není to sice převážně sativa( 50/50), ale high je velice povzbuzující, tvořivý, euforický a energický kolotoč. Přirovnal bych ho strainu Voodoo, to kouřívám moc rád.
Jinak co se týče růstu, tak jsem měl sativnější pheno. Nahodí několik robusních sekundárních větví, s obrovskými protáhlými listy, na kterých se vytvoří nehorázně krásné dlouhé salámy, obklopené dalšími menšími větvičkami. Velké mezery mezi jednotlivými patry jsou patrné, je nenáročná na pěstování a s malým počtem listů v palicích . Je to velká rostlina, takže se musí i krotit. Dobře odolná nemocem a plísňi a stíhá dokvést kolem konce září, takže u nás na out úplně super.
Výnos je 250g+ na rostlinu, hovoří zavše a hulčo kvalitní. Nevážil jsem, ale oko vidí, oko není pizza.
Jsem nadmíru spokojen a dávám 9/10 možných
Paličky jsou středně veliké, ale pevné a po zmáčknutí betonově tvrdé. Barva se blíží oranžové namíchané s podzimní fialovou a aroma je hodně silné, sladké citrusy se opravdu nezapřou
Při hoření jemná, velice sladká chuť citrusů s příjemným neškrábajícím lahodným kouřem. Chuť zůstava v ústech i po delší době. Opravdová lahůdka, vzpoměl jsem si na Purps. Účinek přichází hned. High je vcelku živý, u mě né až tak kreativní, ale intelektuální, patřičně euforický a prostě dost dobrý to Bud Banka uvádí 16,5 % Thc, takže maká festovně.
Co se týče růstu, tak silný skunk, táhne se do šířky a do výšky. 3m venku jak prd Obrovský listy, spousta voňavých větviček.. Myslím si, že 2tyhle potvůrky by mi nacpali fóliák bez problému. Jednoduchá a nenáročná na pěstování. Dobře odolná nemocem a plísňi a stihne nám dokvíst, takže u nás na out bych já doporučil.
Výnos je 300g+ suchého na rostlinu, což ujde, ale samozřejmě podle podmínek. Určo by šlo 3krát víc, ale co pak stím
Jsem nadmíru nečekaně spokojen a dávám 10 na rukou a 10 na hnátách. Pro mě je Orange Bud letošním outovým králem a velice mu děkuji, za účast v tomto growu.
2.fotka - na "see of green" by to asi nebyl špatnej model
Fotky doporučuji shlédnout v plnné velikosti.