Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
za sebe říkám docela povedený pěst, kytky vypadají dobře a hulivo, věřím, že bude taky luxusní!
Vyser se tady na ty prudily, co dávají K- za tubu (kterou doufám už neuvidíme) a sami tu nemají jediný trýd. Chybama se člověk učí a až pořídíš ten sodík a pěknou vlaštovku, tak 200g máš jistejch. Vzpomínám jak já sem první kolo pod 400W udělal necelých 100g
Nenech se odradit, pěstuj a prezentuj, ať je na co se dívat, v poslední době tu vidím spíše jen chytráky, rejpaly a kecaly.
Ať se daří a K+ už tam máš...
Nesss
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Super Skunk - Energetické zkouření,dá se dělat vpodstatě vše,brní ruce a nohy,pískot v uších. Vůbec neškrábe ani nedusí, chuť je ovocno kořeněná přirovnatelná k vůni ovocného čaje. Výnos 10/10.
Ice - Spíše gaučový model, dobrý k Tv nebo Pc, chuť nevýrazná po dohulení se skankovou chutí na jazyku. Výnos 1/10.
White Widow - Dost individuální záležitost, jednou vás probere k životu, podruhé zase totálně uzemní, velice dobře se po ní usíná, pro energetické zkouření stačí jedno sklo, pokud chcete být "Stoned" stačí dávku nepatrně zvýšit. Chuť je těžce skunková. Výnos 5/10.
White Rhino - Zvyšuje mozkovou aktivitu, když si dáte pár prdů při práci, vše vám jde od ruky, když koukáte na film už předem víte jak zkončí , celekm vydařený modýlek, chuť vpodstatě stejná jako u Super Skunku. Výnos 3/10.
Závěrem bych chtěl říct to, že s pěstem jsem byl velice spokojen, kyti rostli v podstatě bez sebemenších problému, akorát mě mrzí že nezbyly finance na nákup více hnojiv, myslim si že chuť by po té byla o dost výraznější...Ted vim že čtyři rostliny jsou málo, takže další kolo pojedu aspoň s osmi. Všem díky za K+ a doufám že příští kolo budete sledovat minimálně jako ted tohle . MÍR .