Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak přátelé do konce týdne uzavřeme tipovačku. cca 1/3 už je zvážena, uskladněna a z části i zhulena... tak představu mám. docela spokojenost.
čili SMOKEREPORT:
začal jsem tento model pálit cca před týdnem, když došla letošní sklizeň autoflower DEIMOS od Buddha seeds bank.
CHUŤ: těžší kouř, po proschnutí bez škrábání a zakuckání. typická "skanková" chuť.
STAV: okamžitý pocit "naducání" plic, do hlavy leze rychle, vcelku příjemné HIGH, na kterém se mi i dobře pracuje. časem doputuje i do těla - v nohou je cítit jemnou vibraci...
od ostatních, kteří ochutnali mám pozitivní reakce, co se stavu zhulenosti týče...
poprosím ještě pana kolegu "michaw" o jeho report... peace
po dlouhém čase se vracím, a omlouvám se všem kteří typovali.. přesně na gram se to nepovedlo zvážit... řekněme něco mezi 180 - 200 g... čekali jsme trošku víc, ale z jedné kytíí docela v pohodě.. děkujeme, ween a pan michaw se loučí...