Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak a podlohé době vás tu všechny zdravim a dávam sem menší foto aktualizaci mých políček.Holky už jdou do květu akže paráda už je na co koukat a těšit se!! :-D
a tady máme políčko č.2 tam jsou hezčí rostlinky taky na to vypadaj ta nejvišší rostlina z nich už přesáhla hranici 2m takže paráda!!no snad se dočkam slastného konce a sklidim ja a ne někdo jinej!!
Zdravim vás všechny Growery,
po dlouhé odmlce a nedokončeném thredu sem zase zpět.Letos to byl muj první out tak sem vychytával a dolaďoval chyby a mouchy na příští sezonu která bude jak se patří za jedna!Něco málo sem sklidil sice dříve než sem chtel, ale z obyv o zlodějě sem nechtěl nic ryskovat a mít aspoň něco k chuti.všeho všudy se mi urodilo cca 250g.Moc to neni, ale skušeností těch sem sklidil o dost více a to mě těší a nedočkavě plánuju novou sezonu!
pěstu zdar
by vendiz
Zdravím všechny milovníky této překrásné bylinky Cannabis, jejiž slovo pochází z řecka a má dva významy slov.Canna znamená psí nebo pes a bis číslovka 2.Takže cannabis je vlastně rostlina dvou psů!Letošní outdoor byl pro mě ve znamení odrůdy AK-47 jako indikosativního křížence.Odrůdu sem pěstoval out i win a mužu vám říct rozdíly tam byly.Při zapálení outu měl materiál příjemnou svěží pomerančovou chuť, ke konci trochu zemitou.Konec jonta byl náročnější na dechtovost.Stav je vynikající do společnosti jelikož jste energicky skouřený a za pomoci kapek do očí nemá šanci to nikdo poznat, přitom v hlavě máte pěknej šrumec:-))
Zato při zapálení windooru vás omámí silně aromatická a kořeněná vůně a už v půlce jonta jste solidně zničený akorád tak zapéct do nějaké Games.Vhodné na domácí pohodu, nedoporučuju do společnosti co to moc nechápe, protože po dvou hodinách sem nepoznal skoro žádnou změnu v polevení stavu:-D
Letos sem měl možnos si zapěstovat i odrůdu Passion no.1 a pro mě tato odrůda letos vyhrála, ale škoda že ji bylo tak málo.stav měl vynikající od všeho něco energický a při tom zničující, navozuje příjemnou náladu co přetrvává po celý den v souvislosti s vykouření množství G.:-)))pěstu zdar
by vendiz