Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty ja jsem si to otipoval na dusik spolu s tim fosforem... Absence jednoho muze drsne zamavat s druhym... ph mam taky na sesti a zacalo se mi to projevovat po proplachnuti vodou k vyplaveni soli... Uvazuji ze pridam rozpustenou morskou rasu, tak je taky dost treba vapniku... coz v jiste mire take pripada v uvahu...
kurva to ti ty idioti tady neřekli že je to přehnojené jaké přesvícení co to je ca pí,,,, koukaj to zalejvat jen vodou a enzymy hlavně je to spálené fosforem
nerekli drzim se hnojiciho schematu metrop. TJ ted mr2, amino bloom a calgreen. Fosfor je v MR2. Ale co je přímo enzymy to nevím. Máš tucha? Ostatní kytky vypadají ok, takž dát na vodu jen tu jednu?
btw to co mi tu bylo receno jako presviceni se vyresilo lampou danou vys...ted to vidim taky jako problem s fosforem. Ale spise jsem chtel pridat:-) TAkze budiz dam jim vodu. Tyden?
já se držím dvou zásad bud kytce něco přebývá nebo chybí a příznaky u přebývání jsou hněde skvrny fleky tečky co koliv blbě se jen zjištuje kvůli které složce když neco chybí kytka stráde žloutne světlé červená stonek i když dodáváš živiny jak máš špatně naměřené ph může nějaké ty prvky blokovat a pak je problém špatně se to zjištuje a pak jsou tu plísně které moho dělat také fleky ale to bouhžel jde mimo mě
Kurde... teď jsem otevšel a je to na všech rostlinách, které jsou okolo. A exponenciálně to přidalo na intezitě. Vypada to, že už se tu rady a tipu co to muze byt za nedostatek nedockam.
jo chlape.musíš zkoušet.já to mam už druhy kolo to samý a pořát nevim co je špatně.přikládám dvě fota jelikož si myslim že natom asi budeš stejně jako já.
pic
kura ted mi v g shopu rekli, ze je to plesnive... ale tomu se mi moc nechce verit... plisen by to imho zacala kroutit a hnit... mi se to nekrouti...ani nehnije... mimo ty tecky... ale jinak to mas uplne stejne...
hm v g shopu ingeniři takouvou plísen jsem jakživ neviděl píčovina nejhorší je že se blbě poznává jestli přehnojeno nebo něco chybí trvá to tak týden než se něco změní hele kup postřik proti plísni pro jistotu tím nic nezkazíš a pořádně propláchni alespon 3 dny prolevej a pak začni hnojit máš ec metr
každopádně mám ted to samé na listech co ty a ještě jiné skvrny a jsem si jist že jsem to zmrvil sám lil jsem tomu odpad z bubelerů neměřil jsem míchal hnojiva no porasárna chtěl jsem ušetřit a maminy to troch sejmulo ty jsem srovnal po týdnu a už jsou ok dal jsem jen vodu a pak rybíemulzi ale menší kytky ty jsou na tom bledě stále už se to lepší ale pomalu jen voda a jen jednou týdně slabé zahnojení a pak tam mám 3ks v kokosu a ty i když už týden zalevám jedn vodou pořád se jim palí konce listů jako od přehnojení stej jak tobě i ty středy listů hnědno ted už seru na vodu tam je to propláchnuté a začínám hnojit tak uvidíme ale plísen blbost ale taky jsem to posříkal z prvu raději
no hary ja uz jem moc daleko na postrik, zvazuji tu bio variantu. A zy by bylo prehnojeno metropem se mi nezda... Kazdopadne jsem jim cistou vodu dat nezkusil... zacalo to zloutnou po proplachu tak spis nedostatek, ale jak rikas chce to tyden... zkusim jim dat vodu s calgreenem jenom a uvidim. ty zlute listay jsem pro jistotku orval...
btw pises tri dny polevat. ja to zalivam jednou za tri dny a mozna by jim stacilo i jednou za ctyry.
a propo snizeni vlhkosti, zkusil jsem rozpojit ten pachac a nestalo se nic. Proste v boxu je vlhkost stejna jako v pokoji... 64