Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosím o radu od zkušených groweru,co si myslíte o tom, když dám přes den na chvíli kytku na balkon na slunce a t mi prosvítí i spodní větve a když se začne pomalu stmívat,tak jí zase hodím dosvítit do boxu at má svojich 12 hodin světla,máte s tímhle někdo něaké zkušenosti?děkuji všem mockrát
Já jsem to takhle řešil při růstu, abych ušetřil na elektrice. Ráno jsem je hodil na okno a večer jsem je hodil do skříně, aby měli 18 hodin světla a nijak jim to neškodilo. Teď při květu je ale nechávám jen pod lampou. Jestli je chceš ale dávat na sluníčko tak opatrně. Třeba na hodinku, druhej den na dvě atd. Hlavně první dny je pozoruj, jak začnou uvadat, tak spátky pod lampu dokud si nezvyknou. Ostrý slunce pro ně může být šok.
čau lidičky prosím o radu,začli my žloutnout listy,nevím čím to je?že by chyběl dusík?spálené to není ve vrcholcích mám teplotu asi 25 stupnů,zkusím to někde pohledat,ale jestli někdo víte tak prosím poradte,děkuji všem
dneska v 53 den 12/12 h.jsem svojí nebulu vytáhl ven z boxu a udělal pár fotek.trošku mi hnědnou listy uplně ty nevrchnější ,ty spodní ne,nevím čím to snad tím že už se blíží konec,dnes jsem koupil supervit tak začnu přidávat.
minulí týden jsem ucvak jednu spodní paličku a usušil a můžu říct,že to funguje dost dobře,ta chut ještě není co by měla ale je tam cítit to skero,myslím ,že to bude good !!!
omlouvám se,že otravuju,hledal jsem ve i ve FAQ,ale nic,prosím víte někdo jak dostanu takový ten odkaz(název mého threadu)do každého příspěvku ,ktrý přidám?takový ten co je ve spod a když se na to tukne ,tak se otevře ten thread?prosím poradte někdo