Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
MojeMalickost: Tak já nevím, sušil jsem to 6 dní, již ve 4. dni jsem hulil malé uschlé paličky a žádné škrábání v krku atp jsem nezaznamenal. Fakt, materiál už suchý. Dnes už všechny paličky, akorát stonky mokré. Mně vždy to sušení trvá tak 4-7 dnů, ať jsou kytky jakkoliv veliké. Rozhodně si myslím, že je lepší to mít už teď pod kontrolou, než to nechat přesušit, to mi pak nevyhovuje..
Měsíc sušit? To slyším poprvé to už musí být materiál na prach, ne??
Tak paklize to mas v 18 stupnich s vetrakem tak to kazdopadne po mesici zkonci jako prach. Ja to susim pri desiti mozna ani to ne. Presusene to urcite nemivam...
Priste zkus dlouho v chladu a rychle v teple. Porovnej. Jen tak namatkou sem nasel jeden thread kde je par nazoru.
ahoj prosimte koukam ze pouzivas advance hydro of holand mohl by jsi my poradit jaky je davkovani na dva litry vody v kvetu predem dik ..jestli dobre pocitam tak na hlinu by to melo byt 1,6 ml a to se my zda hrozne malo na tu litrovou flasku to bych ji mel asi do smrti....
mr.yoda: Dívej, na dva litry vody dej 3,2ml bloom. Micro 1,6 ml. Z toho ti výjde EC tak 1,3. To je na květ celkem málo, takže přidej 1 ml bloom a dostaneš se na EC 1,6 cca. A jestli i tak se ti zdá, že ti ta flaša vydrží dlouho, tak to musíš brát tak, že je to chemka, která je vysoce koncentrovaná. Ten litr ti do hlíny na 9 kytek vydrží na 3 sklizně
Díky! I když jsem měl Big Buda 3x, tak tento je naprosto nejlepší. Šíleným způsobem voní, každý to cítí přes uzaviratelný sáček na 10 metrů. Stavy 70% high, což je na indicu super. Parádní model K+ ti pošlu až mi to grower povolí Měj se