Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar, jsem tu po několika týdenní odmlce, tak abych se na to uplne nevyprd tak jsem hodím aspon nějaké foto... jinak jediný co sem stihnul prozatím sklidit byl lowrider, který je vykouřen a chutnal dobře,pár kytek nepřežilo, pár kytek byli samci a taky bylo něco ukradeno.. když jsem se ale o prázdninách vrátil z dovolený, tak mi aspon udelala radost White Russian x Durban P. x Passion 1, která se hezky zbarvila do fialova..
tady je vyfocena 30. srpna, kvete ale ještě to není ten správný "purple''
gigantický Jack Herrer ... větve fakt všude, o to víc mě štve že až teprv ted začíná kvézt, přitom první preflowers vyhodil už dávno.. budu moct být rád za pozdní sklizen na konci října/zacatek listopadu.. teda pokud nezasáhne plísen, to je taky možný pač se hlásí déšt déšt a déšt..
no a tady už je fialovo.. tu barvu mám prostě rád..
Zkuř buřt,
Tak jsem se byl zase kouknout jak to s nima vypadá po deštích a docela se držej..
Jack Herrer, no voní krásně.. mohl by to do konce října stihnout ale nebudu předbíhat.. plísne a čorky jsou svině!
A tady purple větve, pěstíky docela hnědovatěj a vrcholky jsou dobře obsypané, jsou krásně sticky.. docela dobře se mi zalepili prsty když jsem na jednu z palic šáhnul.. sklizen této kytky klepe na dveře a proto jsem nedočkavě uškubnul něco na košt a du si ubalit
Dík.. košt zhulil.. né že ne, a stav uklidnující, žadny hardcore schizy atd., chut celkem dobrá na to že jsem to narychlo sušil fenem, ani moc neškrábe.. davam tomu ale jeste tak cca tyden do dokonalosti..
Dnes jsem prostříhal větve u White Russian x DP x P #1, někdo to odsuzuje, někdo to zas dělá, nicméně si myslím že by palice mohli být ještě o něco hustší tak jsem větší listy sejmul, třeba to pomůže.. zároven jsem kytku řádně prolil, už je pár dnů na flushingu..
po pár dnech update.. jack herrer kvete.. u fialy už sem seknul pár větviček a nechal sušit ve sklepě, na hustotě palic už moc nenabyli pač bylo hnusně, ale od zítra má být hezky tak snad ze sebe kytka ještě něco vypotí, nicméně pěstíků je hnědých už tak 70 procent tak doufám že to nebude až moc stoned model.. proto se snažim sklízet na vícekrát.. tady už foto: