Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2011 - asi 200 czk za semena z bazaru, jinak nic a sklidil sem půl kila
2012 - asi 300 czk za nakvetlý řezy - sklidil sem asi 15g
2013 - zatim asi 300 za semena z bazaru + spoustu věcí z cannafestu
Plánuju: -hlína + perlit cca 300,-
-pár řízků - cca 400,-
-vanish - cca 100,-
-hnojivo N - cca 100,-
Takže letos asi tak 1300 + benzín
Tento rok pojedu poprvé cílený out, a navzdory velkému očekávání a plánování to dopadne takto:
0,- Kč - 9x reg sýds od místního člena - bonus tedy
60,- Kč hlína z květinářství
0,- Kč hnojky, použiji biobizz z indooru, ošetřovadla taktéž
-----------------
60,- kč a o tom to je si myslím, využít síly přírody a nechat jí tvořit
Mějte se ahoj
Původní příspěvek od Pflusik Dohromady to bude tak 5 tyček...
Vidim to taky tak...i když.. 1300 seeds..1500 budou klony + 200 cesta pro ně, jak se znám budu chtít ještě další klony od jinýho matkáře aby to bylo různorodý, tak 700 za hlínu a hnojiva tak do litru max..takže těch 5 tyček se tam najde, ještě pár klonů k tomu, ale zas s něčim mi přispěje spolupěstitel...jo a abych nezapomněl, 300 za úsporky a 200 za sololit...abych si ty semena moh trošku pomnožit.. jak už bylo řečeno hore pěstování je krom lití hrdlem můj největčí a nedražší koníček takže mě to nepálí...minulej rok to bylo super ale kopali sme díry do skály takže tak 300géček pro 2 hladový krky a pár kámošů- nic moc ale i tak super..
minulý leta jsem jel noname vždycky za 0,- ale nikdy sem nebyl schopnej uhlídat samce takže úroda v řiti takže letos feminizovaný semena za 750,- a folie na foliovník za 360,- víc investovat nehodlám
No tak letos out... Foliovnik cca 2500kc 9 x kvetnik po stopadu to jest 1350. 5 pytku hliny 5000 konev kilo semena z grov shopu 1200 plus semena z legalizace cca 180 kc dale hnojky cirka litr
takze cca 5k