Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo v poho ...
ani jsem nerozjel tipovacku jelikoz jsem me malo casu a spis jsem se venoval Matkarne a ostatnim holkam.....tak kdyby nahodou si nekdo jeste chtel tipnout....
a trem prvnim K+
Původní příspěvek od dannet72 jojo v poho ...
ani jsem nerozjel tipovacku jelikoz jsem me malo casu a spis jsem se venoval Matkarne a ostatnim holkam.....tak kdyby nahodou si nekdo jeste chtel tipnout....
a trem prvnim K+
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
.....asi jste to tady necetli odzacatku.... jinak by jsite vedeli ze jsem mel v boxu celkem 60 holek a jako slunicko jsem mel dohromady 1000W....pravda polovicka byla se seeds ,na tech toho bylo opravdu malo,ale ty ostatni mi to vynahradili
takze napovim