Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky, za K+ taky. Prihazuji jeste par fotek za tmy. Davam jim jeste presne tyden a pujdou. To bude leto:-) White widow maji paldy tvrde jako skala, no uvidime.
Finish se bliziiiiiii1 -------------67.den-----------------
protahl jsem to jeste o tyden. 56 . den dostali posledni hnojky, od te doby jen na vode. Zitra jim svitim uz jen 8 hodin a pak dva dny tmy. Uz mi prijde, ze jsou ready. Ale nepoznam to tak uplne, koupil jsem si i mikroskop, ale neumim to s tim a nemam ted cas to resit:-) Mozna je rozbity, nic tam nevidim. Snad to poznate podle fotek.
Jedna Papaya se mi totalne zklatila k zemi. 5 ze 7 vetvi je zlomenych, ale nechal jsem ji tam. Dalsi Papayu jsem uz zhulil s kamosi, no jsem nedockavec.
Myslite, ze budou za 3 dny zrale? V mem pripade by to znamenalo vzit si na takovou udalost volno v praci, nerad bych to delal narychlo.
K tomu vsemu jsem zapomel dodat, hlavne pro lidi, co to tu nesleduji, ze mi zustalo 8 kytek. 4 z 5 No namu byli samci, coz je skore upe na picinku, ale co uz no a ta zhulena kytka:-)
Diky moc. No nakonec bude sladka odmena:-) Po tech uskalich koukam sam, co z toho vylezlo. Docela nechapu, ze ta jedna kytka No name bude mit asi nejvetsi vynos, jsem na ni zvedav.
No a co je hlavni, ze jsem zase o neco chytrejsi do dalsiho growu. Tentokrat, ale asi zase zkusim UFO led.
Jsem tu znova s poslednima fotkama. Mame 70. den kvetu a kytky sly konecne pod nuz. Uz jsem se nemohl dockat.
Nemam ani paru kolik toho muze byt, takze timhle zahajuji tipovani!!!!!!!!!!!!!!
Nektre kytky nedaly vahu palic a letely k zemi jen chvilku po tom, co stacili zapozovat. Pro meritko jedna fotka s metrem, je to ma nejmensi, 52 cm vysoka bila vdova.
Fotka c. 2 NO NAME
Fotka c. 3 Papaya 2x
Fotka c. 4 Bila vdova a fakt, ze bila... 4x
Pridam jeste par fotek NO Namu, kdyby to nahodou nekdo rozpoznal, at hned napsise.
A dal uz mi to jen tak vysi.... Vlhkost kolem 50%, teplota 20.5C a mam pusteny jeden otocny ventilator, odtah uz je vyply....