Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a tak hlinu .... slysel jsem hodne dobre komentare o "canna" hline. Ja sam osobne pouzivam plagron light mix a taky jsem spokojen - mam dost hnojek takze puvodni predhnojeni na dva tydny mi vyhovovalo protoze alespon kytiz nedostaly sok z prehnojeni.
No a to zahusteni - kdyz mas tak maly vykon tak musis jet jenom na vrcholky -> cim vice se ti rozvetvi tim mene silnych vetvi bude. Lepsi 4 silne vetve nez 8 malych .... a stejne budes muset spodky oholit - vsak se koukni jak pestoval kalamath v jeho kyblu -> nakonec mu zustaly jenom cca 10 cm palic a zbytek mel volne. A tak by to melo vypadat.
Okay,koupim spis ten Plagron Light Mix,protoze myslim,ze ten Plagron by mel bejt v poho za tu cenu...Jinak teda na ten out asi zasadim normalni seminka a budu doufat v holky,protoze z tedle zakrslejch srand by mi toho asi moc nevyrostlo,jak vy rikate.Hodim neska naky fota,aby ste teda dyztak posoudili vy...K ty out zahradce - vykopu jamu,zasypu Plagronem Light Mix smichanym s perlitem a dva tejdny nemusim hnojit,jo?
Tahle je ta pokusově zastřižená, ale nepovedlo se, protože má pořád jenom 1. hlavní stonek... Jeden list měla předefčírem ňákej flekatej, taxem ho ustřích a teď OKAY
Tady sem vyfotil pohled z boku tý nezastřižený, aby ste viděli, že nejsou fakt vůbec vytáhlí a to na tu Wattáž fakt nechápu, protože minulej rok sem měl ňáký nonamy na okně a mezi patrem bylo tak 7 čísel...
A poslední - pohled na všechny + bambus v ňákejch bobulích, kerý nacucnou vodu a sou předhnojený na rok.
a poznámka pro humus flusus - sou zatim živý...
Čus!
Mám malej dotaz: Chtěl bych už zjistit, jaký maj ty moje kytky pohlaví a jelikož se zatim nechtěj ukázat preflowers, tak bych chtěl udělat řízky. Otázka zní: když useknu tu horní část jako na klasickej řízek a budu jen chtít, aby to vykvetlo, budu to muset nechat i zakořenit nebo to stačí dát jen do vody a dát to na 12/12 priodu?
hele ty to beres sedmimilovimy boty! vzdyt je mas jeste hrozne male!
prave jsem se chtel zeptat jak dlouho uz to je od vykouknuti kytek z hliny? zdaji se takove nezdrave, ty listy smerem dolu...
Původní příspěvek od Kus hoven hele ty to beres sedmimilovimy boty! vzdyt je mas jeste hrozne male!
prave jsem se chtel zeptat jak dlouho uz to je od vykouknuti kytek z hliny? zdaji se takove nezdrave, ty listy smerem dolu...
Zdar, s těma listama máš pravdu no, sou takový zakrslý a celý povadlý, ale tak lepší než nic... aspoň sem se nenudil přes zimu... Ta B-52 už vypadá parádně... A jak teda s tim řízkovánim please?
vis co by znamenalo vzit rizek z tvoji kytky?? To by znamenalo urezat cca 3/4 te nejpeknejsi nebo rovnou celou a podle toho jak vypada by se ten rizek stejne neujmul.
Okay no, je to kravina, ale já ty kytky mám teď už stejně jen na testování, tak proč to řízkování nezkusit... Minulej tejden sem ufik asi 3 horní patra tý zastřižený rádoby FIMem a dal to zakořenit, tak uvidíme.
A k zodpovězení tý votázky prosím: když budu chtít, aby mi vykvet ten vodřezek - musim to nechat i zakořenit nebo to stačí dát do vody???