Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1 Grow 400W Mazar 12x
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 49

zdar Steve. Teplotu bych vubec neresil, ta mi pride ok. Nevim jestli sem to nekde prehlid, nebo neuvadis v kolikatem dni kvetu si, palicati se uz? Vlhkost je vysoka, a nejlepe jak ji jednoduse snizit, tak ventilaci nonstop, ale jestli mas vlhko i v mistnosti tak to je celkem blby

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 12-03-2010 v 14:53 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Steve
Stálý Člen

Karma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

jj psal jsem 11 den na květu, ale v pohodě ...jako žádný ektra palice to nejsou, prostě začátek kvetení kdy to začíná chlupaťet-zítra nebo pozítří dám foto...v místnosti je relativně sucho takže pohoda kolem 30% ale když zapnu odtah nebo ofuk teplota jde docela rapidně dolu... no zkusím ofuk-to by nemuselo být tak brutální

Old Post 12-03-2010 v 19:02 PM
Steve je offline   Profil uživatele Steve   Find more posts by Steve   Foto galerie člena Steve   Click here to Send Steve a Private Message   Add Steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 51

No ten ofuk ti asi pro snizeni vlhkosti moc nepomuze, tu vlhkost musis dostat z boxu ven a to jedine odtahem. zkus to a zmer teplotu, myslim ze nezmrznou. Jiny uciny reseni nevidim...

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 12-03-2010 v 20:57 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Steve
Stálý Člen

Karma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% PěstitelskáKarma uživatele Steve - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

okhá taky myslím že to vydrží-no respektivě budou muset! díkes zatím čégho

Old Post 12-03-2010 v 20:59 PM
Steve je offline   Profil uživatele Steve   Find more posts by Steve   Foto galerie člena Steve   Click here to Send Steve a Private Message   Add Steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sn00z
Stálý Člen

Karma uživatele Sn00z - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

cus, muzes hodit fota skrine a ventilace, a poresil jsi nejak ten hluk teda ?
a jaky tam mas ted hnojky ?
jinak teplotu mas ok bych rek, i v lete mas teplotni rozdil den/noc +- 15C°

Old Post 13-03-2010 v 09:59 AM
Sn00z je offline   Profil uživatele Sn00z   Find more posts by Sn00z   Foto galerie člena Sn00z   Click here to Send Sn00z a Private Message   Add Sn00z to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Steve
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Zdrastvujte Tavarišové
Tak je to 13 dnů na květu... dnes dostaly žrádlo Grow 4ml/l, Alg.A.Mic 4ml/l, Top Max 3ml/l, Bio Bloom 3 ml/l... Jinak příště už vynechám asi Alg.A.Mic a přidám víc květovýho hnojení. Jinak tam leju 9L na 12 kytek.

For Sn00z: Tak hnojky máš popsaný, jinak hluk už se řeší=ve vyrobní manufaktuře už se mi zpracovává bedna na ufo bude to 2stěnný mezi bude vata nebo něco takovýho a kolem se ještě něco pořeší..zatím v nedohlednu, ale do příštího týdne by to mělo být okhá
+ foto skříně a jak to šlape...
+jinak s tou teplotou souhlasím je to ok

Old Post 14-03-2010 v 20:17 PM
Steve
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

++ pěstu zdar §Steve§

Old Post 14-03-2010 v 20:31 PM
Steve
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Jo a eště vlastně: Ph: 5,6 teplota 30, vlhkost 45%
příští týden se mi snad podaří změřit Ph půdy....zatím čhégo

Old Post 14-03-2010 v 21:03 PM
hlavolampolska
Stálý Člen

Karma uživatele hlavolampolska - 83% PěstitelskáKarma uživatele hlavolampolska - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od Steve
Jo a eště vlastně: Ph: 5,6 teplota 30, vlhkost 45%
příští týden se mi snad podaří změřit Ph půdy....zatím čhégo

zdravim ,

hele co me takle napadlo mozna ze by se ti ulehcilo s timhle...

Garden pH/EC meter ci jenom pH meter

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11884

postovne zadarmo ....co vim tak jako ze ukazuje +/- presne i po 3letech....

jelikoz stejne jedes zeminu a pokud mas dobry mix...tak je tam sebe regulace.(staci jenom priblizna hodnota)...a staci jenom mit spravnou hodnotu u zalivky..(ci rozmichej 10g zeminy v 50ml vody s ph7.0..a poradne a pak mer...a postupne pridavej zeminu pro nejpresnejsi mereni..)...jinak capek jednou si koupil cervy a oni mu to prozirali..a vsechno bylo ok....ale nesmis prehnat davkovani roztoku..pak je po.

HomeMade NFT 400/600w

Ice O later 8 pytlu jenom listi a stonky

nejlepsi admin je ten kdo to chape

Grower.CZ video

Naposledy upravil hlavolampolska 15-03-2010 v 14:38 PM

Old Post 14-03-2010 v 21:26 PM
hlavolampolska je offline   Profil uživatele hlavolampolska   Find more posts by hlavolampolska   Foto galerie člena hlavolampolska   Click here to Send hlavolampolska a Private Message   Add hlavolampolska to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hlavolampolska! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

kamo dobra jungle ..doufam ze to na klid dotahnes do konce...pokoumej si ty spodky a dej jim trocha prostoru ....peace

Old Post 15-03-2010 v 00:25 AM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hlavolampolska
Stálý Člen

Karma uživatele hlavolampolska - 83% PěstitelskáKarma uživatele hlavolampolska - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Zdrastvujte Tavarišové
Tak je to 13 dnů na květu... dnes dostaly žrádlo Grow 4ml/l, Alg.A.Mic 4ml/l, Top Max 3ml/l, Bio Bloom 3 ml/l... Jinak příště už vynechám asi Alg.A.Mic a přidám víc květovýho hnojení. Jinak tam leju 9L na 12 kytek.

For Sn00z: Tak hnojky máš popsaný, jinak hluk už se řeší=ve vyrobní manufaktuře už se mi zpracovává bedna na ufo bude to 2stěnný mezi bude vata nebo něco takovýho a kolem se ještě něco pořeší..zatím v nedohlednu, ale do příštího týdne by to mělo být okhá
+ foto skříně a jak to šlape...
+jinak s tou teplotou souhlasím je to ok

aj man nechapu proc mas takle pouzite easyrolls? nechces na to specialni chytak u congu stoji asi 10-20kc ...a pak to provleknes jenom okem na easyrollu a dratek uvazes k stinidlu.... pak sem hodim fotku...ci v threadu to nekde mam...jako asi to vyjde na stejno +karma za kreativitu ale je to proste husty draku jaks to vyresil

HomeMade NFT 400/600w

Grower.CZ video

Naposledy upravil hlavolampolska 15-03-2010 v 23:57 PM

Old Post 15-03-2010 v 14:22 PM
hlavolampolska je offline   Profil uživatele hlavolampolska   Find more posts by hlavolampolska   Foto galerie člena hlavolampolska   Click here to Send hlavolampolska a Private Message   Add hlavolampolska to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hlavolampolska! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Steve
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

zdravím díky za info!!!! Nějak to pokoumám
Jinak k tomu zavěšení: Nějak sem na to nepřišel jak to funguje to easyrools teda pak už to vypadalo že jo ale jedna nějak nefungovala prostě nedržela tak jsem to dal obráceně a je to na pohodu český ručičky

Jinak to PH je v pohodě substrát jak si uvedl si to upravý sám takže to zas tak nehrotím jak to vypadá

Jinak s těma spodkama to je na pytel no tam se moc světla nedostane, ale zas nechci škubat listy-jen zastřihnout...asi..?

Jinak to jede na pohodu tak snad to tak i skončí!! Pěstu čégho §Steve§

Old Post 16-03-2010 v 11:38 AM
hlavolampolska
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

citace:
zdravím díky za info!!!! Nějak to pokoumám
Jinak k tomu zavěšení: Nějak sem na to nepřišel jak to funguje to easyrools teda pak už to vypadalo že jo ale jedna nějak nefungovala prostě nedržela tak jsem to dal obráceně a je to na pohodu český ručičky

Jinak to PH je v pohodě substrát jak si uvedl si to upravý sám takže to zas tak nehrotím jak to vypadá

Jinak s těma spodkama to je na pytel no tam se moc světla nedostane, ale zas nechci škubat listy-jen zastřihnout...asi..?

Jinak to jede na pohodu tak snad to tak i skončí!! Pěstu čégho §Steve§

hi jeste jednou,

no hele ja sem neveril ze awing se bude hejbat jak kazdy rika.(sem si rikal ze awing je moc lehky).. a muzu rict ze jeden easu roll ma trosku tvrdsi pruzinu v sobe tak sem musel trosku to vychytat popelnikem... jinak vid ...
1.povolis totalne zavit...
2.nastavis visku co chces....
3.utahnes zavit ale ne moc...
4.a uz awing jezdi nahoru dolu jak chces.... fakt pecka..

ale kdyz ti to funguje nei duvod to menit..ale pekelne reseni.. pekne

HomeMade NFT 400/600w

Grower.CZ video

Old Post 16-03-2010 v 20:44 PM
Steve
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

no je i možné že při instalaci těch rolsů jsem je zkurvil...tak jsem to pořešil takhle no ale máš za 1 čekal jsem kdo si toho první všimne a docela jsem se toho obával tak aspoň že je to kritika v pohodě pak už jsem to nějak víc neřešil.
Dál jsem se chtěl zeptat jestli bude potřeba ještě jeden ofukk?
§Steve§

Old Post 16-03-2010 v 21:59 PM
Steve
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

No a teď na to čumím já kokot!!+++ Jj popelník-taky mě napadlo to nějak zatížit ten rols, ale svědomí mě natolik tížilo že by to mohlo spadnout nebo podobný věci tak jsem to radši vyřešil tak jak jsem to vyřešil §§

Old Post 16-03-2010 v 22:08 PM
hlavolampolska
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

citace:
no je i možné že při instalaci těch rolsů jsem je zkurvil...tak jsem to pořešil takhle no ale máš za 1 čekal jsem kdo si toho první všimne a docela jsem se toho obával tak aspoň že je to kritika v pohodě pak už jsem to nějak víc neřešil.
Dál jsem se chtěl zeptat jestli bude potřeba ještě jeden ofukk?
§Steve§

aj steve...na kritiku bych sral ... ci jo je dobra...ale obcas je to jenom vykrik zalu a zavisti... ...ale proste vis sam po chvili jak se to ma jet(EricCartman taky nadava ze musis udelat skrin podle sebe a jet jak chces.a mluvit se ma az se neco posere....)a kord kdyz ti to funguje ...neni co resit...nezkurvil ver mi.... easyrolls sem hazel vztekem o zed a furt jezdeji..nahoru dolu..

ofukk? no zalezi ...co presne chces... kdyz budes hejbat s ofukem a menit misto... tak teoreticky vystaci i jeden..pokud mas prostor pro pohyb....ale nevim mozna nekdo ma jinou zkusenost... ja mam napriklad vic ofuku pac...mam bush....a jeden ofuk na 1m2 mi proste nestaci neni misto...a chci aby meli vrsky jeste mekky abych je mohl ohejbat aniz by se stonek lamal.... z meho hlediksa je dulezity poradny prutah skrini takze odsavani a cirkulaci vzduchu...to mas pak i teplotu spravne/vlhkost / a kytky furt maji cerstvy vzduch...

jinak k te kritice jeste mala poznamka.... nezalezi jak dojdes k cili hlavne ze si tam a jaks to vyresil fakt pekne i kdyz se smeji.ale v dobrem smyslu ...ceske rucicky prece.....ale funguje ? funguje; tak no stress...... se podivej ke me na posledni stranky prispevku...jo nektery prispevky jsou vecne a k tematu..jinak tam jsou moudra ze ani je nechci komentovat...(mam na mysli moudra ala svuj stajla a tak,zacni pomalu a pak neco zkousej ...a NFt ma jet az mas zkusenosti...jakoby capek mi bral slova z ust...ci z meho prispevku...)... nemam nic proti...ponaucim se ... aby to bylo lepsi a u tebe to jede dobre..nevidim zadnou zasadni ci hlavni chybu to jak to resis je fakt hodna ucty...u..hlavne mam takovy divny vztah k Mazaru...prvni model jez sem jel...a chutnal me az az...proste bomba model...a vynos...ach... teda pokud mas fakt mazara...el shariff....

hlavne jak mi psali mej oci na stopkach a sleduji co pisou tady jiny ..nerad bych je jmenoval jeste by si to vykladali blbe.....fakt na grower.cz je hodne vylozene dobrych projektu na grow...a spousta zkusenosti...a napadu...

HomeMade NFT 400/600w

Grower.CZ video

Naposledy upravil hlavolampolska 16-03-2010 v 22:45 PM

Old Post 16-03-2010 v 22:10 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-02-2017 - Sea of Green 400w Mazar - 4 odpovědí
25-06-2013 - 1. grow 250/400w Apolo11 - 96 odpovědí
26-03-2020 - 1. Grow 600w - 220 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás