Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vim , ze jsme se otom uz tady bavili ale stale nevim zda je mam zastrihnout nahore , mam 6 skoro stejnych , a 3 tak o pulku mensich a tech velkych je mi lito strihat kdyz jsou tak pekne , myslite ze je jeste dozenou ty mensi ?
Ja bych je zaštip,nejvrchnější výhonek,zastaví je to na pár dní a ty menší je dojedou nebo se jim aspoň přiblíží,cca do tejdne bych přepínal,drobný případný nesrovnalosti ve vejšce kytek pak doladíš podložením květníků,ten teploměr už bych vyndal z květináče a pověsil bych ho do úrovně vrcholků..zdar
Mam pocit,že si s tim zastřihnutím pořád nerozumíme,nesrovnávat zástřihem vejšku,to je škoda vzít kytce třeba celý patro,střihnout jen úplnej vršíček,posl. "poupě" nahoře,souměrnosti se dosáhne za pár dní,tim,že kytka zastaví a ostatní jedou dál..Ale možná tě jen blbě chápu..A ten teploměr,na straně,na okrajích světeln.dosahu výbojky je o dost menší teplota,než u vršků přímo po výbojkou,tak aby se ti to pod ní nespálilo..
Ještě k tomu přepnutí,máš je pěkný,zdravý,prostor už slušně vyplněnej,zohledni vejškový rezervy v boxu a podle toho přepni..
Jj myslim , ze to myslime stejne : PROSIM TED JEN O RADU VSECHNY: !!
-Normalne svitim od 16 hod do 10 rana , dneska z technickych duvodu mohu zapnou v 16 hod ale musim v 18 vypnout a pak mohu zapnout až v 23 hod .. Nevim si ted rady co je pro ne lepsi zda :
nezapinat vubec do 23 a pak jim dat 18 nebo zda udelat co jsem psal tak jinak zapnout vypnout zapnout .. nechci je ted nejak ohrozit kdyz si tak dobre dari ..
Těžká otázka..:-) Nemám s tim vůbec žádnou zkušenost, tak možná poradim blbost, ale já bych to udělal takhle..Nechal bych tmu až do 23 hod. pak jim svítil jen do 10 hod. a znovu zapnul v 16 hod a nechal je vrátit do svý časový periody na kterou jsou zvyklý.. Když se nad tim tak zamyslíš, tak je to pro ně určitě lepší než, kdyby jsi v 16 hod. zapnul, pral to do nich 2 hodiny, z kterých by byly akorád zmatený, zapnul ve 23 hod, svitil jim 18 hodin, což by bylo do 17 hodin a zapínal zase ve 23 hod...Celá časová perioda na kterou byly zvyklý by se jim změnila a byly by z toho akorád zblbnutý..
Původní příspěvek od iafour Těžká otázka..:-) Nemám s tim vůbec žádnou zkušenost, tak možná poradim blbost, ale já bych to udělal takhle..Nechal bych tmu až do 23 hod. pak jim svítil jen do 10 hod. a znovu zapnul v 16 hod a nechal je vrátit do svý časový periody na kterou jsou zvyklý.. Když se nad tim tak zamyslíš, tak je to pro ně určitě lepší než, kdyby jsi v 16 hod. zapnul, pral to do nich 2 hodiny, z kterých by byly akorád zmatený, zapnul ve 23 hod, svitil jim 18 hodin, což by bylo do 17 hodin a zapínal zase ve 23 hod...Celá časová perioda na kterou byly zvyklý by se jim změnila a byly by z toho akorád zblbnutý..
To je jen můj začátečnickej názor..:-) Grow up
Přesně to sem si rikal kdyz je takova situace tak je nechat dyl spat , ale jen sem se bal aby nesli na kvet aby je to nezblblo ,
Diky moc za ten teplomer vlhkomer ale ja stale hledam nejaky ktery da jen sondu dovnitr tj externi a ukazuje diky sonde teplotu i vlhkost , vzdy to ukazuje jen teplotu co sem nasel ale ne externi vlhkomer..
Kvůli jednomu dni, by určitě do květu nešly, toho bych se nebál..A k tomu teploměru- vlhkoměru..Má externí teploměr a interní vlhkoměr a teploměr..takže ho máš venku před boxem-skříní a nemusíš vůbec lízt dovnitř, aby jsi zjistil co potřebuješ..Má 3 metry dlouhej kabel, takže pohoda..Tyy woe, připadám si ted, jak nějakej dealer teploměrů..:-)
Ty vé,mě taky, prdnu sondu děcku do postýlky a z pohodlí mé postele budu mít přehled,esli nemá teplotu,mám postel cca 2m od postýlky,to ten kabel vyjde..
Jinak bych se přikláněl ohledně toho přerušovanýho svícení k tomu,co je výše řečeno.