Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak kořeny už vytvořily asi 5cm tlustou vrstvu,v zásobníku je jich taky kvanta,máme už 3den 12/12 tak uvidíme zda máme konečně štěstí na samce nebo ne....
zdárek,jednoduše,nechám ho tam,byl bych docela rád za semínka,protože jsou to jedny z posledních a tak bych si udělal vlastní otec matka stejní G13xskunk1 s původem od mr.Nice seeds, hold to pujde na hash a semena.Ale přijde mi že jedou stejně krom tý vlevo dole,to je jiná genetika.Tak třeba bude opět na samce smůla
Původní příspěvek od Grow??!! sklízim v 45dnu,to je dost krátká doba na problémy myslim.Tenhle model jsem zkoušel v 45 , 50 , 55 a 45je luxus,pak už to člověka moc ničí
Ukaž mě tam prosímtě,co to tam chceš sklidit?!
PS: no já jsem ale píča zhulená,no teď už mi to jede
K+ pro tebe,jsem se na tom dobře seknul