Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
u nás je od včerejška od večera zase hnusně...leje jak z konve a se světlem je to uplná bída...takže to moc rychle nepokračuje...
dneska jsem zaběhl do lékárny a koupil melasu...stojí to okolo 200Kč...akorát si nejsem jistej dávkováním...tak zkusim jednou za čas přidat jednu čajovou lžičku do 1l zálivky...taky sem se dočetl že melasa obsahuje docela dost vápníku...což by nemuselo bejt na škodu, protože vápník jsem nijak nepřidával...no uvidíme...
dneska ale melasu přidávat nebudu, jelikož jsem zalejval včera a kytky maj ještě dost vlhko...tak to zas nechci přelejt...ale příští zálivka bude s melasou bez hnojiv...
z nudy sem trochu upravil fotku pro srovnání ze 17.7. a dnes asi tak 20 dní...jako měřítko se dá použít cedulka s číslem...ale minimálně půlku z toho bylo hnusně tagže to nejni žádná sláva...uvidíme jestli s tim bakterie nějak zahejbou
taky přemejšlim že brzo "přepnu" né kvůli velikosti nebo ták...ale rád bych na květ stihl co nejvíc srpnovýho slunce...víte jak...stejně mně nejvíc zajímá finální výsledek a myslim si že na květu budou rozdíly asi nejpatrnější...
ahoj, než přidáš tu melasu, tak by to chtělo vodu ohřát jelikož se ve studený blbě rozpouští a pak nechat samo vychladnout-jinak se ti melasa bude držet u dna nebo ji z tý lžičky nedostaneš.
-dávam si ji občas k snísdani do čaje
-na to srovnání funkce bakterií mléčného kvašení by to chtělo asi větší kytky, jinak dobrej pokus k+
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
čus...neboj zjistil jsem, že je lepší jen tak strčit lžičku do melasy(je docela hustá)...pak jí dám do připravený vody, promíchám a nechám tam tu lžičku kynklat a to opakuju dokud se všechno nerozpustí ale netrvalo to nikdy dýl než cígo
jinak...je docela dobrá
to All:
no a k pokusu:
já už tak nějak přesvědčenej sem(rozhodně to neškodí) a nadále v tom budu u budoucích kytek pokračovat...tohle dělám spíš pro zábavu a ze zvědavosti...
právě jsem se vrátil ze špeku(u kytek) a možná první postřeh:
dvojka mi připadá stejně jako Shiva na začátku, nebo spíš listy...jsou takový...jak to popsat...tvrdý a tmavý...kdežto u trojky začínaj bejt takový načechraný jako u Shivy po aplikaci...připadá mi že trojka začíná líp absorbovat...ale možná se mi to jen zdá...
házet fota každej den to je nudný. zvlášť když jde o pokus...myslim že je brzo na nějaký závěry a ty absorbce apod. to se ti asi zdá přesaď je ještě dokud je čas .) přeci nechceš porovnávat takhle malý kytky z malýho květníku - to se nestačí rozvětvit a vyrůst do nějakejch rozeznatelnejch výsledků imho (když se mluví o tý virtuální stránce pomocí fotek - kvalita palic to co cejtíš a nemůžeš vyfotit tak to může bejt jinde i když to vypadá skoro stejně )
Zdarec, mám malej dotaz s jednou nejasností co se týče LB.
Jak to dám do mlíka a nechám to tam těch 7dní tak se na hoře udělá (sýr) a pod tým je žlutá voda. Ty bakterie sou v tý vodě? A ten sýr mužu vyhodit ne?
Jen se chci ujistit.
Arr,možná žeto uplně nesouvisí, zdánlivě,v první polovině 90let sme pěstovali ganju hned kousek za vesnicí u potoka do kterého vypouštěla
místní mlekarna a vopčas se něco vylilo na levej břeh tekla tam uplně bílá
voda odtoho mléka kytky rostli na obouch stranáh břehu ale na tý straně
co se vylejval potok rostli kytky větších rozměru z bohatším květenstvím
a dřív nasazovali na květ.