High_Land
Stálý Člen
|
To je muj nazor |
Příspěvek č. 51 |
Vsem:
Sice pozde, ale prece jeden hodne radikalni nazor na cele 11.zari. Prosim,nekamenujte me!
Jen pro zacatek uvadim,ze jsem v USA stravil 2 roky na skole-jen aby bylo jasno odkud prameni me nazory.
Co takhle varianta ze USA si cely utok na WTC pripravili sami? Zda se to absurdni? Udelali to pro:
1. Podpora zbrojniho prumyslu a vubec prumyslu cele zeme.Zni to paradoxne, ale kdo neco vi o ekonomice,bude souhlasit.
2. Dobra zaminka pro ziskani obrovskeho vlivu na Blizkem vychode, kde se nachazeji nejvetsi zasoby ropy na svete.Dale je zde obrovsky potencial lidi,kteri zili v podstate v temnu a Americane jim mohou podstrkovat svy veci a ziskat dalsi $$$.
3. Dalsi posileni sveho vlivu na svete.
Nezda se vam,ze by Bush zabil vlastni lidi? Ale vy nikdo nemate tuseni jak chutna takova moc a tolik penez. A my neluvime o milionech korun,ale o stovkach miliard dolaru.
A co me k tomu vede?
1. Neexistence Usamy bin Ladina. To je v podstate jediny clovek na svete, o kterem nikdo nic nevi. Prestoze ma stavebni firmy s obrovskym majetkem. Jak je to mozne? Nejhledanejsi terorista, ktereho od zacatku zari nikdo nevidel=nesmysl.
2. USA vedeli 7. zari (sice z neovereneho zdroje), ze 11. zari narazi dve letadla na WTC. Aspon tohle rika ruska a nemecka tajna sluzba na Webu.
3. Komu se podari unest 5 letadel v tu samou dobu? A proc se hned na nebi neobjevilo 50 F-16, jak to byva pri kazde prkotine ohledne letadel v USA?
A presne tak jak rika yasmeen, karminovy kral a dalsi:
Je mi nesmirne lito tech 3000 lidi, kteri tam padli. O tom zadna. Ale kdo se zabyva temi dalsimi mnoha tisic, kteri na Blizkem vychode umiraj denne?
Samozrejme absolutne nesouhlasim s valkou proti Iraku,pri ni by padlo dalsich x tisic lidi-zcela nevinnych. Nehlede na fakt, ze USA chteji ovladnout Irak opet hlavne quli rope. Trnem v oku jim je Saddam, ktereho miliony Iracanu uznavaji jako Boha. Tak proc USA nevyslou par svych nejlepsich borcu (jako ze maj asi ty nejlepsi na svete) a nezastreli pouze Saddama?
Daniel: Divis se, ze lidi v USA snad zesileli, ze pisi "Amerika te miluje a truchli" Ale tohle jsou presne Americani-plna huba reci o Bohu,svobode,lasce.Ale vubec takovi nejsou-velka pretvarka. A jinak-souhlas s tim,kdo ten utok provedl. A vubec-s tim Tvym prispevkem v podstate 100% souhlasim. FUCK USA!
minu22: JO, to neustaly pripominani tech udalosti je akorat na nervy a spis ma opacnej efekt.
achmo: To snad nemyslis vazne to svy "Preto sa musi niekto tejto hrozbe postavit a jediny kto na to ma prostriedky je prave USA. Bez USA by sme dnes vsetci hovorili nemecky, pripadne by sme nehovorili vobec" A cemu se tyak asi stavet? Kolem Iraku bylo 10 let ticho-az 11.9.01 z teto zeme udelalo opet nejnebezpecnejsi zemi na svete. Jiste, existuji zde takove skupiny, ale valka proti Iraku? Jeste v takovem nasazeni, o jakem mluvi USA? Fuck it! A ten kousek o Hitlerovi me spis nez o Saddamovi nuti premyslet o Bushovi...Navic, Saddam je dost starej a zadny "vhodny" nastupce se nerysuje.
Tak zhruba vse. Jen me osobni poznatky:
USA=nejmene svobodna zeme na svete (z tech demokratickych,samozrejme).Ta jejich "svoboda" spociva v tom, ze kurak, kterej ma rakovinu,vysoudi na firmach par desitek milionu dolaru-ze prej za to muzou ty firmy.Ale za par gramu huleni jdes pekne sedet na 10 let.Nebo za nejaky obohaceni na firme (coz dela v podstate kazdy,kdo ma nejakou pozici) 25 nebo 30 let. Copak to je normalni?Ano,spravny neni se obohacovat, ale proc zavirat lidi,kteri navic maji na to, aby tyto uniky zaplatili?A na 30 let?
USA a jejich vira v Boha.Hezky,ale z toho prameni naproste absurdity (napr. rict treba FUCK nebo BITCH je strasny rouhani-ale vzdyt to jsou jen slova) a oni to krestanstvi NUTI vsem ostatnim.
USA=maximalne policejni stat (opet,z tech dem. zemi). Viz. prispevky jak POLICE mlati cernochy (i bily) jen tak.
USA-poradne rasisticka zeme.A voni nam budou mluvit do toho,ze prej Cikani jsou u nas strasne diskriminovani. Nevim,spis maji az prilis moc socialnich vyhod a proto mohou zit jak ziji.
Samozrejme,USA maji taky spoustu vyhod,ale zit bych tam nechtel ani za 1.000.000.000 tech jejich zelenejch dollars. Mozna tak na mesic bych doporucil obdivovat krasy prirody a mest a potom byeeeee.....
Jinak, sorry za tech par offtopics, ale v souvislostech jsem mel potrebu je uvest.
A doufam,ze nedostanu K- Je to jen muj nazor a Karma slouzi k hodnoceni kvality, presnosti prispevku tykajicich se pestovani nasi rostlinky!
Diky za vas cas a peace 4 all! Sorry, ale i pres tu mou neoblibenost USA je anglictina lepe znejici jazyk, takovy rytmicky Ale cestina je cestina as I`m saying....
|
We be doing whatever we want
|