Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no a tuto je druhá rastlinka ako som spomínal začali sa jej robiť hnedé fľaky po okrajoch listov a čepel listu sa začala krútiť, prehnojením by to byť nemalo kedže som ich hnojil asi iba raz minulý týžden a to minimálnu dávku.. možno to bude preliatim ale aj to pochybujem , no neviem skúste mi povedať čo by snou mohlo byť..
When u smoke the herbs, it reveals you to yourself
jo skoušel, faq mám dostatočne naštudovaný.. vyšlo mi pár vecí prečo by to mohlo byť ale je lepšie sa spýtať takto, kedže stým už iste niekto mal skúsenosti a vie to lepšie opísať čo stým je a ako to odstrániť..
no ja by som asi tiež stavil nato preliate kedže som ich hnojil iba raz, a to už minulý týžden a objavilo sa to až teraz.. dúfam že máš pravdu a bude to tým, nech to pár dní poriadne preschnúť a uvidime..
no vyzerá že sa kytička trochu spametala, nechal som preschnúť substrát a žltnutie sa už dalej nerozširovalo, vyzerá to tak že som to fakt trochu prelial, dneska dostala kúsok popola kôli dusíku a druhá asi 25ml hnojiva a nato asi 200ml vody, tak dúfam že už tá jedna bude v poriadku inak sa im zaťiaľ darí pekne čo som veľmi rád.. zajtra alebo pozajtra pridám nejaké fotky ako to pokračuje..
No rastlinky som zastrihol FIMOM a myslím že sa mi aj podaril neskôr pridám nejaké fotky.. dneska som objednal hnojivá od biobizzu na rast aj kvet, plus ešte som objednal 125w plug and grow na kvet, tak hádam mi to do stredy príde..