Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojda
Koukám co jsi to tu rozjel taky plánuju v scroog. bo jsem si ho naplánoval a už postavil. Mám tam asi to samé pletivo jak ty. Jak se ti tím prostrkujou paličky? Jak se ti to dobře vyplýtá? Jaký počítáš výnos? Máš je moc hezký
ahoj fyziku watte , paličky se podle mých zkušeností dají ohýbat tak do 14. dnu květu, pak už se to láme, no podle toho jak moc to ohýbáš.... žádnou sem zatim nevyplétal, když se ji potřeboval hodit pryč ze sítě tak sem ji rozstříh šťípačkama a vyndal ven. Výnos odhaduji zatím tak na 60G možná 70, uvidíme jestli se ještě zavřou a vyplní, pak by se to mohlo pohybovat i kolem těch 80-90G. Díky za chválu
Přeji dobré ráno ze severo-západních Čech. Včera sem nasadil Final Solution, tímto chci ještě jednou poděkovat Hydrotekkovy. Další dvě nebo jedna zálivka bude destilka...
Zdarec, mají 52. den a zatím vše klape jak má, až na těch pár spálených lístků , přístí grow si to pohlídám a opatřim ještě jednim Fanem.
Pokládám zde jednu otázku. Vzhledem k tomu, že pryskyřice ještě není zakalená tak je ještě nechám ale mám strach abych nepřehnal.. jak můžete vidět na fotkách, nějaké paličky mají skoro 100% pestíků seschnuto ale jiní nemaj skoro ani polovinu. Mám ještě počkat? Otázka se týka zejména growrů hydrotekk a pupiset. Díky chlapci
Zdarec, mají 52. den a zatím vše klape jak má, až na těch pár spálených lístků , přístí grow si to pohlídám a opatřim ještě jednim Fanem.
Přidávám macro fotku paličky ještě jim dám tejden a půjdou...
no to to trvalo nez jsi dal update ... uz jsem se nemohl dockat :-D
mas to pekne, foto celku by nevadilo. Jak se divam na druhou fotku tak se mi zda pryskyrice jeste trochu pruhledna, tak by to melo jeste chvilku vydrzet ;-)
jo ombre mas to hodne ale hodne povedeny takhle od oka si myslim ze tam bude minimalne 100vka...... ale urco víc...ja us bych se neudržel a zkolil je k zemi a povesil at se houpou.......njn peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace