Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoši to nic neni.Mě ty smradi snad už dokonce přesvědčili,že to nepěstuju pro sebe,ale pro ně.Už 4 sezóny po sobě mi to ukradli po každý na jiným místě.Ale letos jsem našel parádního fleka na kterýho dost vsázim (i sázim) a jestli to ani tam nevyjde tak na to seru a začnu pěstovat květák.Jestli to vyjde tak asi objednám ňáký semena z afriky a budu se vyhulovat jak negr(nic proti nim).Jinak jsem z Tábora a rád bych se seznámil s ňákejma v pohodě typama za účelem společného nikdy nekončícího hulení spojeného s výměnou zkušeností a modelů.Tak se zatim mějte a at´to roste....A ještě poznámka pro případnýho fízla,kterej kontroluje tyhle stránky:Budˇfrajer a taky zasadˇ.....troubo.
Po zkusenostech z minuleho out-dooru sem prisel na taky docela brutal ochranu, moje zahrada je ohranicena asi 2,5m zdi(no pohled ale jelikoz a protoze sem u nas na vesnici uz docela vyhlasenej, je na vrsku zdi(po cele delce) nanesena oboustrana izolepa a na ni nenapadne polozzeny dratek v to dratku je cca 5kV a 5 uF/10kV proti zemi, je to (na vlastni kuzi vyzkouseno) velice slusna prda a rek bych ze to muze bejt docela nebezpecny, ale branim svuj pozeme, takze .
Jo a menci info, napajeni obstarava astabilni multivibrator- zadnej robertek- zesilen v darlinktonove zapojeni(f= cca 90kHz) a transformatorek na jadru tusim ETD 19 v takovim pomeru abychom dostali z rozumneho napeti(12V - autobaterka) pozadovane napeti, na konci vhodne usmerneno a vyhlazeno, pouzil sem kyblikovy kondik 5 uF/ 10 kV
Upozornuji je to docela slupka, zkuste to nejdriv na nejakym opilci - sou imunejsi, hodne zdaru a myslim si ze je to precejenom humalnejsi nez rovnou hrebiky ale taky nad nima uvazeju ale az za zed, protoze kdyz je nekdo blbej tak je halt debil.
A co takhle kdybys v Hornbachu naloupil trochu semen a osazel jim zahradu touhle srackou, teda jestli bydli v rodinem domku jestli v panelaku tak jim sem tam pred dvere dej nejakou tu kytku, to bude psychicky natlak, ze se s toho poserou. Mor na ne ...
Este mensi dodatek k minu prispevku: moje "sokovadelko" je precejenom furt bezpecnejsi nez napeti site 220 +-10%,abych byl presnej, jelikoz a protoze zarizeni jako takove produkuje jen nevyrazny proud a tu slupku ma na svedomi ten kyblik, radeji zapojit trochu sikovnosti a sestrojit neco takoveho, nez narvat tam rovnou 230V: a) pri montazi je to bezcnejsi
b) 230V doraze jednoduse zabit
Momentálně bych je všechny pověsil za koule do průvanu - právě jsem se vrátil z obhlídky a tak půlka z 16 kytek úplně pryč a zbytek pořezanej, záštipky fuč... KILL 'EM!!!
Naše legislativa by se měla co nejdřív změnit v tom směru ,že by tyhle kurvy měli zařadit na soupis škodné a povolit jejich odstřel.Vidíš smrada jak se ti fláká kolem políčka....zamíříš...a BANG, BANG...mezi voči.Já osobně jsem se vybavil takovou menší pastí.Už jsem se někde o ní zmínil,ale ted´jsem ji dotáh´k dokonalosti,čili: vezmeme prkno protlučem ho hřebíky(samozřejmě volíme takové,které se rádi a hlavně hluboko zabodnou do nohy).Rozteč mezi nimi volíme tak, aby v žádném případě nemohlo dojít k tomu,aby se netrefil ani na jeden.Prkno po té zahrabeme do země a zamaskujeme vyčnívající hřeby,tak aby to nebylo vidět.Moje vylepšení spočívá v tom,že pro prkno vyhrabeme větší stružku(něco jako past na mamuty)tak, aby potencionální zmrd našlápl z větší vejšky.Voni mu pak ty hřebíky čouhaj skrz nohu.Asi to dost bolí,ale toho se mi slušní lidé nemusíme bát.Pokud potom ve svém okolí potkáte někoho,jak špatně našlapuje(nepočítejte sousedku v důchodovém věku),a máte podezření,že se jedná o toho pravého,tak mu ještě rozšlapejte držku.Je to snadné s propíchlou hnátou vám ani moc neuteče....je to vyzkoušené.Aještě ilustrační foto...P.S:Rozhodně ty zmrdy nešetřete, ale zase se sami zbytečně nevystavujte riziku.Máte-li podezření tak si radši tu jeho hnátu nejdřív prohlídněte,abY nedošlo k nedorozumění...hodně zdaru!
2Dario: tak tenhle příběh mě přetaktoval na hodinovej smích, ještě teď, když tohle píšu, mi cukaj koutky a nejsem si svejma slovama tak uplně jistej, přeci žrát hovna Máš už zdigitalizovaný to video?? Strašně rád bych viděl takřka nemožný jev - trest zlodějů. NEbo jestli už někde je, napiš tu, plíz, nějaký místečko, kde ho najít. Dík
Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke
tojo to mě snad nebudete věřit takhle nedka vodpoledne sedim skouřenej na schodech vod hospody s kámoškou najednou tam přídou 2 cikáni s nějákym zevlem jeden cikán tamubalí brko a teď ho podpálej né ten cikán začne poď dej si To je kradený už sme tady v okolí vybrali asi patnáct políček asi 200 kytek nechcete koupit je to fakt dobrý a pak co proti takovejmhle pičusum dělat dát tam ty žiletky třeba tak kdyby se to ty cikáni dozvěděli tak sou schopný tě snad pořádně pomlátit co kdo zmůže asi nic snad jen benga rvát do toho benga že mi ukradli kiti to by asi nestálo za to
no ja sem měl kyti v ququrici a nakej (znam ho ale je mu 20, no a kdyz me je patnact tak na nej bych musel vzit nějakýho pomocníčka) kokot mi je samozřejmě čorl ale to vám musel bejt debil na ultimu takýho nabodnout prdelí na brokovnici a bang! bong!( )bing! a je na hadry, diky za tu radu alias hřebíkovač nohou. jo a ještě k tomu utrhnutí- von ten kokot ty kytky ukroutil. ja du takhle na kytky mrknout a vidím jenom ukroucenej stonek ale co je horší že byly asi půl metru vysoký.
Tak sem ani ne před tejdnem přišel na políčko,na kterym máme "favoritku"=ganja asi 2,5m a něco okolo 15 kytí early skunku a koukam favoritka f prdeli!!!!Místo ní jen zapíchlej klacík na kterym byl rozrolovanej filtr s nápisem "SORRY ZA ŠMÉ,ZBYTEK JE VÁŠ".
Průser je v tom,že ten early skunk neni ještě vůbec zralej a bojim se,že až dozraje tak si pro ně ta svině taky dojde.PoraĎte mi co s tim.Radši bych snad byl aby mi to ukradli,než abych to musel sundat nezralí,když se jim celý rok dostávalo nejlepší péče a výživy.Ale to psycho,že tam jednoho dne přijdu a kytí budou v prdeli...........
2 tofi: Jo to chápu jaxe cejtíš......Jediný co ti asi zbejvá je PŘESADIT tu kytku někam jinam, jestli je velká tak to určitě přežije a dozraje jinde....HAPPY END