Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
věř či ne ale já to nikdy nefotil.kdysi sem neměl digi foták.pak yo ale stará kytiz nesnášela tudíž bylo dost bez šance se o to zajímat víc než bylo nutný,ale tedka co bude ,tak to kvuli tobě od špendliku nafotim muj V-sog z truhliků - 400w vertikal,150řezů rovnou na květ
Původní příspěvek od Bambuca 20.den 12/12 Dneska sem zahnojil a uvidíme co to udělá:p přidávám náký makra a fotky paliče
CHTĚL SEM SE OPTAT?jak řešíte když máte přklad:15l vody nalijete tam už danný hnojiva změříte ph a to má třebas 4!myslim že je škoda a ztráta vylejvat vodu a přilejvat novou aby se mi zvýšilo ph,takže si pořídim i ph +, když už mám to ph -!
radsi bych to resil dolevanim vody....jinak nevim,jak kdo,ale ja uz mam davkovani kyselinky dost v oku a vetsinou se mi povede namichat relativne dobry PH na jeden pokus.
Původní příspěvek od shefin věř či ne ale já to nikdy nefotil.kdysi sem neměl digi foták.pak yo ale stará kytiz nesnášela tudíž bylo dost bez šance se o to zajímat víc než bylo nutný,ale tedka co bude ,tak to kvuli tobě od špendliku nafotim muj V-sog z truhliků - 400w vertikal,150řezů rovnou na květ
tesim se rovnez,neco takovyho jsem jeste nevidel....tos jako kupoval 150 rezanu?trosku drahej spaz ne?
jo ale jenže tim přece ztratim hodně živin né?je danej poměr hnojiva n litr a tim že tam dám hnojivo do 15 litrů zjistim příliš nízký ph a začnu odlejvat a znovu dolejvat vodu tim to ztratim
proc odlejvat?jen dolejes vodu a primychas hnojiva.PH+ je z myho pohledu strasna sracka(porid si rukavice).a taky se davkuje dost obtizne(je ho potreba dost male mnozstvi).taky jsem to tak ze zacatku resil a dopadlo to takhle.nizke PH a sakra,dolit ph+,moc vysoke PH ,sakra, zase kyselinu a takhle porad dokola.tech chemikalii bylo v zalivce potom tolik,ze se to podepsalo na stavu kytek.
jj ale když budu dolejvat jen vodu tak to budu mít cca pak nákých 20-25 litrú nebo tak nějak a i tak to je hodně vody nevim mno,já používám ph - a není stim žádnej problém stačí pár kapek,chci mít správnej poměl ml/l protože když tam buud jen přilejvat vodu tak to bude třebas z 3ml/l 3ml/3l a to fakt nák nechci
Hodila by se mi dcl rada holky mám ve 23. dni 12/12 a přemejšlim jeslti mám ostříhat spodní lístečky jako ty malinky nebo je tam mám nechat a to stejný i se spodníma větvema,jestli to uškodí když tam budou nebo jestli by bylo lepší kdybych je odstranil, že veškerý živiny by šly do paliček,jinak přidávám dalších pár fotek + makra+ celek,až mi substrát vyschne a květináče budou lehký tak zaleju čistou vodou s enzymi
25.den 12/12 normálně s emi zdá že mi holky rostou před očima je to krásnej pocit,a krásný pokoukátí a počicháníje to něco užasnáho prostě,myslim že by čučení do skříně mělo bejt jako sport:d nebo placená práce