Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hlava Cau , Kobro hele to jsou klacky ode me ?? ja vim ze sem ti nejaky daval , ale byli v hline , tos je vsechny nejak vyoperoval z Allmixu a dal do bubleru nebo sem ti je daval v RW kostce protoze to uz nedelam ?? Pokud jsi to nejak vytahl z hliny mohl by jsi napsat jak jsi to provedl , je dost lidi , kteri prehlidnou , ze jsou v hline a pak jak je z toho dostat ven , ja pak lidem rikam ze za to nerucim kdyz to provedou ale ty jsi si nenechal řict , cau Hlava
PS: jo a ICE + ERSB x 400w / 600w + 78dni = cca 345g kvalitniho huleni , howk
Řezany jen v all mixu? No a co když to chce nekdo mrsknout do hydra? To má potom smůlu,bo jak?
Zdravíme všechny pěstitele a příznivce zeleně
Takže je vše usušeno a zváženo,tipů moc nedorazilo,ale ti co tipovaly byly skoro všichni velice blízko,samo že vítěz je jeden a ten získává ňákou věcnou cenu.....např. HAKYSÁK s nápisem 400W,nebo 600W,drtičku,dřevěnou fajfku,... třeba i kolega přihodí ňákou vychytávku....domluvíme PM,PM,PM...
------ ll ------:: ::----- ll ----- finální produkt v suchém stavu váží celkem : USPOKOJIVEJCH 376g -------------------------llllllllllll----------------------
6x ICE = 110g ----lll---- 6x Ed Rosenthal Super Bud = 266g
Toho Ice nemohu srovnávat s tím prvním kterej se nám krásně povedl spolu s White Rhino bylo to sice v hlíně a s Plagronem ale rozdíl znatelný. Jinak Ed ukázal že je to odrůda co se týče výnosu nadprůměrná ba snad top 45gramců na slečnu to se líbí. Každopádně chyby ty zákládní byly: část květu byly přesolené,vysoké Ec... 2,8 až 3,2 a pak podle mne zbytečně časté a intenzivní sundavání listů po skoro celé období života rostlyn
Pro příště budem opatrnější s dávkováním a nůžky půjdou pod řetěz
Původní příspěvek od Hlava Cau , Kobro hele to jsou klacky ode me ?? ja vim ze sem ti nejaky daval , ale byli v hline , tos je vsechny nejak vyoperoval z Allmixu a dal do bubleru nebo sem ti je daval v RW kostce protoze to uz nedelam ?? Pokud jsi to nejak vytahl z hliny mohl by jsi napsat jak jsi to provedl , je dost lidi , kteri prehlidnou , ze jsou v hline a pak jak je z toho dostat ven , ja pak lidem rikam ze za to nerucim kdyz to provedou ale ty jsi si nenechal řict , cau Hlava
PS: jo a ICE + ERSB x 400w / 600w + 78dni = cca 345g kvalitniho huleni , howk
..no vypada to že jsem se asi hodne spletl, no to se stavá , co se dá dělat .... no ja vim....
Zdravím tě, v pohodě ed a ice byl od někoho jiného,jinak tvé řezance jsem z té hlíny opravdu vyndal a opatrně jsem všechny kořínky očistil ve vlažné sprše,samo že se ňáký potrhaly je to hrozný sraní s tím je očistit,ale chtěl jsem je prdnout do velkejch RW kostek a pak keramzit + lybra -truhle z dvanácti kandidátů to tři nerozdejchaly jinak ostatní krásně prorostly velkou kostkou,ale už to pro mne byla čára přez rozpočet Tak jsem je prdnul zpět do hlíny. Ty si semnou užily hotové peklo Jinač se jim teď daří ........Proto nedoporučuji také vyndavat je z hlíny a trápit je Nevím,ale podle mého názoru je samotná RW-kostka docela neutrální a proto bych raději kupoval větve v RW než v all-mixu a podobnejch substrátech.
Ale každej se řídí tím co mu vyhovuje Takže v poho.