Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim, ze ty usporky nemaji moc velkou povrchovou teplotu.. toho doukila se muzes dotknout a nespalis se.. tak si myslim ze ty 20ky nebudou taky moc "teplotvorné" myslim, ze ty kytky muzou byt 7 i 5 cm od te zarovky..
jinak myslim ze kazdy watt navic je gut ale 4 zarovky bych tam necpal.. kdyby se Ti chtelo s tim hrat, tak tam jeste nejak vymysli tu treti, ale ctvrtou uz bych tam necpal... myslim ze v takovem kbelicku, by to pod tema 40ti resp. 46W taky pekne vyroslo..
V prvni rade musim rict, ze te obdivuju, protoze je to ulet (mysleno v dobrym) a v druhe rade jestli to uchladis tak cim silnejsi svetlo tim lip vid at se dari
No, pokud se nemylim tak ten 8cm vetrak taha kolem 150m3/h kdyz jede na 12V, ja mam vetraky kvuli hluku stahnute na nejakych 10V pokud si to dobre pamatuju... a na dalsi kolo uz tam budu davat jenom ten vetrak protoze je na gumovych nozickach a tak nedela vubec zadny hluk... a i s mensi vontazi taha krasne takze si myslim ze uchladit to by nemel byt problem... jeste uvidim jak se rozhodnu...
Zdravím všechny přátele a kamarády zeleného oudolí. Vzhledem k tomu, že kýbl byl u kámoše odhalen, nezbývala mi jiná možnost, než urychleně sklidit. Je to sice škoda ale je to rozhodně lepší než nic, nebo kdyby to vyhodili... ach, ty matky. Kytky jsem sklidil v 37 dnu květu a po 8 denním flushingu. Myslím že 8 dní stačí na tak malé kytky. Abych odpověděl na dotaz, je to napsané na začátku, Plagron Alga Bloom, dávkoval jsem 4ml/l a dával jsem jim to někdy 1 týdně, někdy i 3x týdně.
Rád bych zahájil tipovačku, 3 lidé, kteří se svým tipem budou nejblíže hmotnosti po usušení, obdrží odměnu ve formě K+.
Jinak jsem dost fotil, ruce se mi k foťáku ku*va lepily ;-) Takže naashup fotek...