Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nikdo nesouhlasí s mojí nabídkou, tak si ji aspoň obhájím. Tím zaštípnutím se měl namysli u 5 cm týhle tyčoví palice uštípnout tak 1 cm na vrchu a moje výsledky byly neuvěřitelné, palice nebyly řídký, krásně se rozbalily, obrostly.. dělal sem to zatím jen u outdooru ale řekl bych že to bude "same". S pozdravem B
czus. pokud ti muzu poradit, tak si dej zarovku co nejbliz ke kytkam. ja mam taky cfl a mam je tak cca 0,5-1,5 cm od kytek
uvidis, ze se jim to bude libit
Zdravim tě kolego, 128 dní to je docela doba ... 8) hnojil si to ubec něčim ? .. ty fotky sou na .... neni na nich nic porádne videt ale s toho co sem rozpoznal to nevypadá nijak slibně.. hlavně to pořádně usuš ... .. ať aspoň to málo se dá kouřit... příště rzjeď větší Watty ! Ať to chutná, Pěstuj dál Pěstuj líp ! Peeeaace
Původní příspěvek od jech5 Zdravim tě kolego, 128 dní to je docela doba ... 8) hnojil si to ubec něčim ? .. ty fotky sou na .... neni na nich nic porádne videt ale s toho co sem rozpoznal to nevypadá nijak slibně.. hlavně to pořádně usuš ... .. ať aspoň to málo se dá kouřit... příště rzjeď větší Watty ! Ať to chutná, Pěstuj dál Pěstuj líp ! Peeeaace
Hnojil jsem to plagronem a je to ranec dlouho a furt to nekvetlo tak jsem to skácel.