Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sa preliname do druhej polovice kvetovej faze a na holkach konecne zacina vypadat ze nakvetaji.... samozrejme durban jede jak prvni a nechava vsetko ostatne pozadu....
vcera som pridal na spodky nejake 2 trubice 2 x 18W philips 6500K.... uvidime ci to bude svetit nejake prostredky......
hnojim uz nad doporucenov davkov 4ml/l grow, 5ml/l bloom plus sem tam nejaka zalievka H2O2 2ml/l... PH vody ma okolo 6,5
teplotu drzim cez den 27*-29*, v noci idem do extremu 15*-18*
vlhkost je tiez kdejaka 40% cez den a 70% v noci..... viem ze je to dost na kvet ale na odvhcovacku zatial nemam..... este mozno ze by som viac v noci prikuril.. uvidim ked tak tak mozno 2 tyzdne pred koncom....
davam na znamost ze do skrinky pribudli 4 whidow skunky s mojej druhej skrinky kedze mi hodne prerastli... ale prepinal som je nastejno takze maju tez 28. den kvetu.....
jedine skunky47 maju 23.den kvetu.... o 5 dni neskor prepnute...
dnes zaliate enzimamy plus H2O2, prestrihane niektore cepele plus cele listy ktore zacinali pomalicky zltnut od nedostatku svetla.... predsa 250W HPS nevie robit zazraky dalej som poohybal kazdu palicku aby bol co najlepsie zaplneny priestor kde dosiahne co najviac svetla + pridany specialny 12V 12x12cm (60kubikov/h) vetrak na ofuk vybojky) teplota u vrskov 29*C, noc 17*C..... vlhkost 60% noc, 35% den.
inak mam mensi problem a to ze jedna rastlinka voodoo je z vrchu zltsia a menej sa nafukuje ako ta druha ale pri tom su identicke len ta farba plus velkost a rychlost nafukovania sa paliciek mi neda spat.... nemoze to byt tym ze je jej teplo? alebo ze na nu fuci od spodku na stonok pritah zo studenym vzduchom? zalievka a vsetko je rovnake....
btw: neviem co je za problem ze mi nejdu editovat prispevky ktore su starsie ako 24 hodin!!!!..... co je to za saskarnu???
no holt setrim prostorem a ohrivam vodu potom v nich vymocim rw s rezami vzdyt to poznas... prikapu este trochu H2O2 a mam ideal vodu o com muzes ty len snit ale ja zas muzem snit o 400W vybojke heh
foto celok konecne pri dobrom svetle.... zdaji sa mi docela vic nazloutle ale uz som jim zrovnal teplotu tak hadam sa spametaju...
zdravicko, takze slecny sa dnes dozili 41. dna kvetu a teraz rozmyslam co snimi..... kedze mam v skrini 4 modely dokopy 10 kyticiek na ploche 90X45X180 tak je to docela dzungla .....
ale rozmyslam ze durbana dneska posledny krat prejdem hnojivom a uz mu dam dietu na 10. dni a kosa
voodoo ostane v skrini asi dlhsie o nejakych 5-7 dni ako durban
skunk47 nan sa strasne tesim to je radost pozriet na tu 90% indiku... ale ta ma zatial iba 36 dni kvetu kedze bola neskor prepnuta aby stihla dorast tie sativy ale cukruje sa to ozaj luxusne a bude to palicka na palicke....
WS je kyticka vhodne iba na outdoor do skrine by ju uz nedaval... ale bez tak tam je na vyplnenie miesta po bokoch..... ale nakvitnuta je asi najvic len je to take koste
Hnojenie
- hnojil som 4ml/l Grow, 5ml/l Bloom (biobizz) RAZ DO TYZDNA------>co som sa dozvedel ze je picovina a ma sa to zalievat kazdou zalievkou 4ml/l G, 4ml/l B------> takze je substrat co si miesam kvalitny ked dokazal pokrit 3X mensiu davku zivin ktorou som hnojil ale co chybama sa clovek učí
orientacia modelov (z lava do prava, z predu) 1xWS, 1xDP, 2xVO, 1xWS a v zadnom rade sa krcia z lava 1xWS, 3xS47, 1xWS. dufam ze sa z toho da pochopit ze ide o dve rady rastliniek po 5 ks