Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vypadaji celkem dobre hi jen neco nemas normalni kvetinace?? to by bylo mozna lepsi nez plechovka co se stane s plechovkou kdyz do ni budes lit vodu a jeste hnojivo neni mozne ze ta plechovka zacne na toto nejak reagovat jeste stim svetlem a teplotou aby se ti nezacly rozkladat ve skrini porid si nejaky kvetinacky vzdyt nejsou drahe a kousek ty folie z grow shopu mas maly boxik takze moc stat nebude jinak to vypada zajimave no ale kazdy nejak zacina ja jel letos poprve za oknem a nejak to dopadlo ze jo ale ted se chystam taky na skrin a vubec nevim jak zacit ale budu sledovat ......Hodne stesti jo a jeste neco perlit taky stoji par kacek snad nejak 25,- sice vim ze finance nic moc ale dat do toho nejake to kilecko navic nebude tezke ne??? jednou zkus vynechat kupovani Gcka a kup si tyto potrebne veci protoze potom aspon nemusis kupovat uz zadny G(samozrejme nebude to jeste take dobre ale neco bude ) :P
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
no takže rastlinky už niesu v plechovkách....tie plechovky mali po zrezaní vrchu objem nejakých 200ml čo je strašne málo....asi pred týždnom sa mi začali listy krúťiť a boli vystreté úplne hore za svetlom niektore lístky sa aj spálili už som bol zúfalí nevedel som čo sa stalo a nakoniec som ich šiel vybrať s plechoviek a korene boli stočené , zaseknuté úplne na spodku plechovky kde je ohnutá....nevedel som ich vybrať tak som ich nasilu vytrhol....teraz tam su fľaše a majú niečo cez liter....naštastie sa rastlinky chytili a rastú pekne ďalej a jasné kvetináče poriešim hneď ako sa bude dať...čím skôr....ta folia no čo dodať, objednávať z g-shopu sa mi ju neoplatí, a tu v košiciach nieje žiaden....peniaze niesu až taký velky problém no....
aa Namer017 : mohol si si všimnúť ako som začal ja....biedne v škatuli papierovej...ešte do dnes sa stoho smejem...ale po čase mi začínalo samo dochádzať že čo sa dá vylepšiť a čo je zbytočné...aj keď to ešte ani teraz není uplne super....len sa do toho pusti a neboj sa !....box sa dá postaviť z kadečoho a úsporky stoja smiešne peniaze takže nečakaj a začni ....maj sa, Growu zdar
takže nečakaný UPDATE z dôvodu odhalenia pohlavia oboch rastlín-....takže jeden samec a jedna samička len ma hnevá že ta krajšia rastlina je samec, rastliny su pohybané , nezastrihnuté....svietim dalej 18/6 dúfam že to nevadí...každé tri dni dostava každá rastlinka 200mlH2O plus 2ml NPK 766...
samec odstránený s povrchu zemského ...majte sa
asi okolo 10 vetvičiek ktoré trčia nad mriežku, pár malých a dve sa mi podarilo zlomiť ...sú tam tie pôvodné dve úsporky....skusim Scroog , hlavne z dôvodu aby som udržal vrcholčeky v rovnakej výške......rafík s kolesa z detského bicykla ....rastlinka je v 3,5litrovom kvetináči....skoro vobec som ju nehnojil asi 5-krát dostala 2ml , včera som jej dal poslednu dávku 4ml NPK....čúš