Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musím říct, že i přes všechny vaše komentáře, že jsem to sklidil brzo, je to ten nejlepší venkáč co jsem kdy měl. Mazar je dost těžkej, ale hrozně zabíjí. Stačí pár plic a je to max. zhulenost. Ice je mnohem víc svěží a voní po citrusech, nezhuluje tak jako mazar, ale je to prostě krásná ladná dívka, která se nezdá ale taky umí kopat.
OBA DVA MODELY VŘELE DOPORUČUJI!!! Jak outdoor, tak indoor!
taky jsem jel mazara letos opět a dosklízel jsem ho včera.stačilo ti 10 dní.mazar má strašně rychlý závěr.pořád to nevypadá,nevypadá a bum,je to hotovo.i když pravdou je,že ten můj by ještě pár dní snesl.ty by mu ale v tom počasí stejně jen uškodily.
62 GRAMU, 62 GRAMU, 62 GRAMU TOHO JE!! Jinak chci vědět kterej model podle vás je úplně nejlepší na pěstování venku. Nebo aspoň s kterým máte tu nejlepsí zkušenost?
Zdravim dyštak se už předem omlouvam, že vám skáču do rozložený debaty o Ajatolahově letošnim úlovku ale jenom by mě zhruba okrem zajmalo, kolik si myslíte, že bude todle ... (mokrýho toho bylo kolem 1.8 kg) povídá se, že suchýho je půlka a eště o něco míň, ale já tomu nevěřim, když aja má 60 g tak já rozhodně 800 mít nebudu .. snad se mi povede přiložit foto dělam to prvně .. Díky moc.
Původní příspěvek od ajatolah 62 GRAMU, 62 GRAMU, 62 GRAMU TOHO JE!! Jinak chci vědět kterej model podle vás je úplně nejlepší na pěstování venku. Nebo aspoň s kterým máte tu nejlepsí zkušenost?
No name . Me vyrostl i chronic do 3,5 m takze tak . Zaleží na podmínkách pro růst.