Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sme na 21 dnu květu...pomalu se blížíme k půlce
stejně jsou zatím nejhezčí ty Bublle G...paličky už teď cca 3-4 cm u vrcholovek...škoda že to na těch fotkách není tak vidět
jinak standart...teplota pořád ok...vlhkost trošku vyšší...cca 50% ale to proto že mám hned vedle skříň ještě na rustu s zářivkama a tak vlhkost v místnosti stoupá hlavně v noci až k 60%
hnojím pořád stejně 5ml/l Alga Bloom...teď začnu přidávat PK13-14.zálivka každej druhej den
první foto pokus o detail paličky BG
ááá pohled na svítáníchci se zeptat nebo poradit...bylo mě doporučeno už začít stříhat ty velký listy aby bylo dostatek světla i na nižší paličky....mám se do toho pustit?někdo píše že jo...někdo že listy nestříhat..proto se ptám na radu
Osobně mám zkušenost takovou, že se mi u indor zdá být lepší stříhat a u venků spíše ne a nebo méně, protože u indor jde světlo z jednoho místa a bývá tam méně místa. Dřív jsem nestříhal a letos ano a paldy mám větší. Pokud sundáš ty největší, tak nic nepokazíš.
Přesně to jsem teď řešil a včera jsem je nakonec prostříhal...a myslím, že jsem udělal úplně nejlíp. světlo se dostane krásně až dolů a spodní paličky se začaly mnohem víc obalovat. Takže to určitě prostříhej!
Jinak budeme sklízet ve stejnou dobu, já jsem teď v 24 dnu květu, tak jsem zvědavej jak nám to vyjde!
čest...tož sem zase zde s new photo...
začíná se nám toi konečně rozjíždět!!! dneškem sme na 26 dnu květu...nic novýho se nestalo,s hnojením jedu pořád stejně a sem rád že sem nic neposral/nespálil.hmyzáci se mě taky vyhýbaj-na to že sem s nima celej rok bojoval na balkoně zazraktak nějáký foto...4*Budha jeden jak druhej....krásně voní,lepí a obsypávaj se
tak už bylo potřeba vyrobit si pacháč...
náklady 1kg aktivního uhlí zbytek sem si urobil v pracovní době v prácitudíž cena 150kč
spotřeba odhadem 0,5-0,6kg uhlí...
EDIT:jinak je to na flexo 100mm/je to zkušební kus/ na malý TT 187m3/hod...nebrzdí ho vůbec a nakonec mi to při ofuku 30cm stolním ventilátorem uchladí tak ho tam nechám místo zpomalenýho 640m3/hod.Když si v místnosti zapálím tak za 10-15 min. je tam vzduch jak na horách takže mám radost že to nebylo zbytečný a blbý keci od mladé už neuslyším
ááá teď muj BEST OF BOX prozatím....
Bubble Gum...sem rád že sem si při prostříhávání spodků jednu větvičku píchl do hlíny.udělám si z něj matku na další kolonádherná vůně...krásně obsypaná....luxusní pálky/ostatní 2 maj cca poloviční ale maj jich víc/
takže vezu nový update...
kyti v pohodě-nic jim evidentně nechybí.hnojím pořád stejně...vlhkost cca 50% průměrně,dnes to je 43 den na květu ale už se holky blížej do finále..niják extra se nanabobtnali-v uterý poslední hnojivo pro Budhy a 2 větší BG...fialka potřebuje tak 14dní...tak ještě jednu hnojku zítra dostane stejně jako 3tí BG co vám pořád posíláma Ed-ten by měl být kolem 55-65 takže to vypadá že tam zůstane sám
jinak Budha a BG začali krásně zlátnout až hnědnout-nemám nic čím bych se koukl blíž ale má dorazit jeden člen odtud tak mi na to koukne abych se neunáhlil...
foto nic moc-prece jen pokus o makra s mobilem není optimální