Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to me jako chce nekdo nakecat ze mam proste dementni rostlinku?
ne to ne ja to mam prozrany
dneska sem z okna koukal a u steny se na spodu listu drzeli asi 3 mali cerny potvory dost mali do 1mm maximalne ale kdo ty svine ma zabit kdyz kytka je pristuona jen z jedny strany
tak dneska sem objevil na stonku (spis kmeni) potvoru do 1cm asi nejspis ta pidalka podzimni este si to musim porovnat s fotkou ale byl bych raci kdyby tam nic nebylo
zdar,
že máš píďalku podzimní poznáš i podle toho, že za sebou zanechává trus na listech v podobě malých černých kuliček asi jak zrnka máku...
a na večer se to začne na listech jen hemžit... mám ji taky, letos se jim daří... čest
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Původní příspěvek od YagoMan zdar,
že máš píďalku podzimní poznáš i podle toho, že za sebou zanechává trus na listech v podobě malých černých kuliček asi jak zrnka máku...
a na večer se to začne na listech jen hemžit... mám ji taky, letos se jim daří... čest
zdarec čekoval sem ty listy a zadny hovna ani nic podobnyho sem nenasel tak nwm -nasel jsem tam jednu potvoru nwm zda li to byla pidalka ale napadeni se nerozsiruje tak to bude asi vpohode jinak dik
takze kyti sem ani nemeril pac je dost vysoka ale s tim dratem sem nehejbal tak pocitam ze ma tak ty 3M MAX
kvetu se este moc nechce ikdyz na kazdy vetvicce je dost blizen(preci jen sou to 3kytky vedle sebe takze kazda ma pomerne dost vetvy tak to trosku brzdiale nestini)a hlavne se jim furt chce rust
no trosku proridly otrhal sem vsechny listy co byly u hlavnich stonku a je to krasne prosvetleny fakt bezva
jinak se omlouvam za kvalitu fotek ale je to na N 95 a neni to ani moje takze s tim zaostrenim to neni tak slavny asi by to slo kdyby to clovek poradne umel automaticky zaostreni to sice ma ale ikdyz to na displej hodi krasnej obraz tak to vyfoti spozdene a rozmazany :-/
čau kamo, to už ani nevidíš z okna co??? kvete to pěkně, mě se líbí ta fialka... ja sem na tom z květem tak podobně, ale ¨tři nebo dvě kytky ani nezačali.....´K 4 U babe
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
Původní příspěvek od PL3V3L čau kamo, to už ani nevidíš z okna co??? kvete to pěkně, mě se líbí ta fialka... ja sem na tom z květem tak podobně, ale tři nebo dvě kytky ani nezačali.....´K 4 U babe
zdarec
tenhle tejden mimo dneska byl krasnej prazilo tu slunce fakt brutalne takze pro fialku upne super
prave ze tet mam konecne VYHLED za deste to cekuju je to vyhodny
a koukal sem ze uz i tyhle u baraku ten kvet rozjely predtim jen naznaky ale tet uz to pojede -je to ve stejny fazi kvetu jako ta tvoje posledni fotka(doufam ze to prestane rust ta s tema divnejma listama zacala souperit a mozna mi tamtu este preroste )