Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim growerstvo:-) Vcera sme se potkali s Rastou a dohodli se na navsteve nasich deti. Hadali jsme, ze v tomto peknem pocasi budou devcata poradne zizniva. A to i byla pravda. Na vypravu jsme se proto radne pripravili. 15L Vody s bcuzzz A+B byla nase volba. ....
Jinak ke stavu kytizzz. nevim zda to bylo ranim focenim anebo suchosti ale holky vypadaly dost splaskle. Dost spodnich listu zloutne a opadava. No a shiva shanti ktera byla solo.....a posleze byla presunuta mezi ostatni...tak ta je sucha jak troud:-D Mozna se este vzpamatuje ale neverim tomu.
No ale abych jen nemluvil do vetru....kouknete se sami na fotozzzz.
Foto 1:Los spagatos- Na teto fotce si vsimnete dulezite veci. Jsou na ni vyfoceni i oba groweri:-)
Foto 2:Na tomhle visim:-D
Foto 3:Uz vyprazdneny kanystry
Foto 4: Jizda dolu
Foto 5: Porad jizda dolu:-D
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Čéče dopadli a sklidili, JPT to má už tuším vyhulený , bohužel na sklizeň sme neměli foťák, ale můžu sem dát pár ilustrativních fotozzzz z mobilu (bad quality).
Co se týká výnosu, tak žádnej zázrak, ale na pár desítek brk na tom bylo. Co do funkčnosti si nemůžu stěžovat, ale tato otázka by měla směřovat spíš na JPTho, pač já jsem z toho měl tak 2 brka, pač si momentálně dávám odmašťovací kůru.
Jak se říká, čeho je moc, toho je příliš...
No a pár těch špatnejch fotek :
PS: na té poslední fotce už je pouze moje kupička, což znamená že je to pouze půlka všeho..
Tak co je dámičky, chlastámeee
Naposledy upravil Rasta_pasta 26-11-2009 v 11:06 AM
Zdrawim. Rasta ma ku*va pravdu. Jpt uz ma temer zfajceno. Uz jsou fakt jen drobky.
Jinak co bych dodal ke smokereportu.
Tyhle modely se me podarilo kourit jak zpod lampy tak zvenku.
Nekolik rozdilu tu je- palice nejsou tak nakynute.
Co se vůně a chuti při kouření týče, je z nich poznat co je to za model a nezapřou svuj původ ze šlechtěného konopí , ale není to tak výrazné jako lampa. Cukrovatost to same.
Tvrdost bylo hodne pekna na venek a učinky bych se nebál přirovnat k lampě ( no je to maličko slabší)......
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Heh,
tak jsem z loňského ultimatu ourody zfajčil asi poze 20 brček, ale naprostou většinu toho ještě mám, takže až dojde in, tak sem v klidu, muhehe
Tšěte se na letošní počin ..