Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sklízet až ty "kuličky" pryskiřice chytnou barvu po mléce a až věčina pestíků zhnědne (teda aspoň myslim že to pestíky sou ) hmm a když tak koukám na ty fotky připadá mi to jako docela nvyužitj prostor příště kup ranatý květináč stejně velký a naláduj je tam pjekně vedle sebe (ale srozumem kytka taky musí mít kolem sebe prostor ale jinak moc povedený se těšim na sklizeň kolik toho bude k+
To ja taky, jsem v ocekavani, jak se to cele vynyne na poprve. Priste prostor vyuziju maximalne! Pojedu stejnou genetiku, neco o ni uz vim tak pohoda. A dik za cene rady!!!
Cabas, cas ubyha, a ja si pripravuje dalsi holky! pocitam ze, za 2-3tydny(max) bude hotovo! Dnes maji holky 37.den. Dalsi, cestujici, budou 6x White Russian(o5), a 6x White Widou. Holky mam zatim na okne, Maji neco pres 18cm(ty vetsi). Nicim je zatim nehnojim, ale uz se na ne taky chystam. Zitra dodam nejaky, foto a o5 pokusy o macra. Chtel bych podekovat VSEM za rady!!!
Nazdarek, dlouho jsem zde neby,l resil jsem problem bezpecnosti meho PC, nemel by nekdo nejakej programek na "zmeny nebo neviditelnost meho ip" nebo neco takoveho? Thanks!!!!!!!
Jinac dneska mame 41.den 12/12, holky vypadaji moc krasne porad me necim prekvapujou(to budou šuty) odpoledne prihodim fotos a nejaky info...zdar
zdar,mě ty listy připadaj spíš jak při nedostatku fosforu,měl jsem něco obdobnýho,tak jsem přidal drcenej superfosfát z obi a bylo to ok. jinak držim palce. K+
skus přidat kapánek toho fosforu,některý modely jsou na něj vysazenýna těch fotkách to moc poznat nejni,ale usychaj ti nejdřív výplně listů?potom se jakoby kroutěj směrem nahoru,?
tohle se mi osvědčilo,dal jsem cca 30kuliček rozdrtit a přidal do zálivky,po necelym týdnu zase nabrala kytka sílu a stmavly jí listy.ty poškozený jsem odrbal a další se už neobjevily