Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od money5 snad maš pradvu ale divně se krouti a co ty trhliny? z hnojkama počkam až jim bude 23.dnu
Hele nejaky drobnosti na kytkách vůbec neřeš,stejne o ničem nevypovídají.Takovych trhlinek ktery může způsobit bůhví co všechno najdu v bedne taky dost.Divne se mi kroutila i třeba BD co jela ze seeds,nic zavažnyho.
Jak ti nekdo psal-zbytečne to nepřelívej,zbytečne to nehnoj když není potřeba,zbytečne nestresuj a uvidíš jak to pekne pomete
ok dik ted je mi mnohem lip. co to rozprašovani sodovky kvuly Co2?
a jak bych měl kombinovat plagron grow a guano v prašku?popřipadě co je efektyvnějši?
money5..cusik..sohlasim zMachoman nejake drobnosti nema cenu resit..rostou pekne a jestli postrikujes sodovkou nebo vodou je dle meho nazoru uplne jedno..co2je plyn stejne vyprcha jeste driv nez to na kyti dopadne..at se dari..
je to moje prvni zkušenost ktera se začina měnit v zavyslost ale stoji prachy tak vam dik za utěchu a za K
dnes u mě byl karlos z PH metrem(daly jsme brko) a zkoušeli jsme PH. 5.5 a to ho měřim kapkama koukl na kyti a taky mě ujistoval že jsou v pohodě a vypadaj skvěle. dnes nezalito a vypadaji lip už začinaji rust větve jen nevim jestly je zastřihnout maji tam 4 patra bez toho spodniho. podle mě je W W sativa? a papaye indica? a co ten ice?
Jojo hele já sem jednou začal schýzovat, že mám vprdeli Ph (to ještě kytkám nic moc nebylo) tak sem to začal "regulovat" a za tejden šli kytky do kytek takže bych to zas tak nehrotil vypadají pěkně, myslim, že zatím není problém...
tak vas musim zklamat je to važnějši začli se dělat mali žlutohnědy fličky tak jsem patral a patral a našel tohle.
Problémy s pH
První známkou toho, že máte lehčí problém s pH, je rostlina s částečně pokroucenými listy, se žloutnoucími, hnědnoucími, nebo červenajícími flíčky. Někdy se nemusí objevit všechny barvy najednou, skvrnky můžou být žlutohnědé, nebo jen červenohnědé a můžou se projevit kdekoli na rostlině. Nejčastěji však na velkých vějířovitých listech, pak flekatost přejde i na malé lístky.
tak jsem obědnal PH metr.k tomu ještě 12 ks 11 litrovych květinaču ,phytamin,ty žlute destičky na škudce,dalšich 50 l. hliny grow mix. a vyšlo mě to na dalšich 2500kč
zdar,jestli chceš zastříhnout,tak můžeš už tak od třetího patra.Až zastříhneš,tak nech kytku ještě tak týden na růstu(kytce chvilku trvá,než se po zastříhnutí zase rozjede) a pak přepni na květ