Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ether: děkuju. Ta 250 určitě pomohla ikdyž byla nasazená na poslední chvíli... Pošlu ti nějakou ochutnávku
BloodyBeer: na růstu jsem měl poměrně dlouho, asi 20 dní... ze začátku se moc nechtěli chytit a pak jsem u toho týden nebyl hodně jsem je prostříhal.. Diky za pochvalu.
I tak slusny vysledek, mas malou skrinku, tam zazraky cekat nemuzes, podivej, jak jsi to mel nahusteny moc nas ty prazdniny mit hold nebude, pomalu si zvykej
Původní příspěvek od kollyk Čau jak ti pls dopadla ta Erythroxylum coca rozjela se nebo ti chcipla?
Rok se celkem držela ale moc nerostla, pak jsem ji přesadil do Grow mixu a chcípla - spatne EC a pH substratu. Je to dost náročné na pěstování... ( posral jsem to)
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !