Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Barney's Farm...zkušenoti zde
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

¨

Naposledy upravil 06-10-2013 v 12:42 PM

Old Post 21-11-2011 v 11:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
don juan
Stálý Člen

Karma uživatele don juan - 93% PěstitelskáKarma uživatele don juan - 93% PěstitelskáKarma uživatele don juan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Ahoj chtel bych letos na ven rozject toto :

http://barneysfarm.com/?l=en&i=35

bude to dobrá volba ? Jel nekdo tuto odrůdu děkuji za podané informace . :-D

Jde mi o to jestli to dobre dokvete pisou 65-75 dni neni to uz hodne no i kdyz nevim s outdorem moc zkusenosti nemam :-)

Oh Holy Shit 2x400Watt + 30 Clones

M+++ 70W 5 clones-->NICE GROW
M+++2 250W 5 clones-->NICE GROW two two
M+++2 400W 6 clones-->NICE GROW TWO

Naposledy upravil don juan 20-02-2012 v 18:52 PM

Old Post 20-02-2012 v 13:41 PM
don juan je offline   Profil uživatele don juan   Find more posts by don juan   Foto galerie člena don juan   Click here to Send don juan a Private Message   Add don juan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extrem112
Nový Člen

Karma uživatele extrem112 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

mel jsem od barneysfarm G 13 Haze,Honey B,Top Dawg,Pineapple Chunk ,Vanilla Kush,Red Diesel.....Pro mne nejvetsi pecka Vanilla Kush a Red Diesel opravdova chutka neuveitelne ovocna..G13 Haze nestoji ani za slovo.Honey B a Top dawg absolutni umrtvovak :-)..

Old Post 28-02-2012 v 09:53 AM
extrem112 je offline   Profil uživatele extrem112   Find more posts by extrem112   Foto galerie člena extrem112   Click here to Send extrem112 a Private Message   Add extrem112 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimmorrison77
Stálý Člen

Karma uživatele jimmorrison77 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Zdar draci,
měl jsem tři matky LSD, asi nejlepší model. Z pěti semen vyšly jen tři ale ty se mi postaraly o vše. Pokud někdo někdy říkal, že má nejsilnější model dost často to byl Herer a tak a potom si dal LSD tak už nikdy nemluvil jinak než, že tohle je fakt bomba!!! Matky už LSD nemám obnovil jsem modely ale určitě zase plánuji: LSD, Hash Berry, Busch Man
jo a sorry za nepřesný názvy nebudu to hledat.....

Old Post 07-03-2012 v 00:37 AM
jimmorrison77 je offline   Profil uživatele jimmorrison77   Find more posts by jimmorrison77   Foto galerie člena jimmorrison77   Click here to Send jimmorrison77 a Private Message   Add jimmorrison77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bay
Nový Člen

Karma uživatele Bay - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ahoj, ja mel tez L.S.D., outdoor....z 5 se chytly 3. kazda mela cca 140 cm. sazel jsem celkem pozde, takze nestihly uplne dozrat, pisou 65 dni kvetu, ja mel kolem 45 :-( ale aji tak je to poradnej hukot.
letos zrejme zopakuji ;-)

Old Post 15-03-2012 v 20:29 PM
Bay je offline   Profil uživatele Bay   Find more posts by Bay   Foto galerie člena Bay   Click here to Send Bay a Private Message   Add Bay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

Barney's farm catalogue

Naposledy upravil 02-10-2012 v 14:19 PM

Old Post 22-03-2012 v 11:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vendiz
Stálý Člen

Karma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Ahoj všem,
momentálně mam zasezeno přímo do hlíny 9x L.S.D model od Barnyho banky, dnes je 5tý den co jsou v hlíně a zatím se nic neděje, a co tu čtu o hodnecení tak jsem z toho docela orosen.
Nic moc chvála spíše kritika!
Semíka přitom byla fakt pěkná až sem se divil co je to za pořádný bobulky
no posuďte sami viz foto. Uvidíme jak vylezou pak napíšu

Je lepší schořet než vyhasnout

Old Post 30-08-2012 v 09:30 AM
vendiz je offline   Profil uživatele vendiz   Find more posts by vendiz   Foto galerie člena vendiz   Click here to Send vendiz a Private Message   Add vendiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vendiz
Stálý Člen

Karma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% PěstitelskáKarma uživatele vendiz - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Hola
tak jak jsem slíbyl tak i píšu:
po sedmi dnech klíčení v zemi 9/9 semínek jsou venku a jeví se velmi zdravě!
Sicena posledního prcka jsem čekal do dnešního rána ale vylezl (je to ten v levém horním rohu)
No posuďte sami viz foto

Old Post 01-09-2012 v 06:05 AM
vendiz je offline   Profil uživatele vendiz   Find more posts by vendiz   Foto galerie člena vendiz   Click here to Send vendiz a Private Message   Add vendiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenakoule
Stálý Člen

Karma uživatele zelenakoule - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

To:vendiz,jak to vypadá?Jo a nemáš náhodou zkušenost l.S.D. outdoor?

Old Post 18-09-2012 v 19:36 PM
zelenakoule je offline   Profil uživatele zelenakoule   Find more posts by zelenakoule   Foto galerie člena zelenakoule   Click here to Send zelenakoule a Private Message   Add zelenakoule to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vendiz
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

zdravim zelenakoule,
vypadá to slibně, holky se drží, jsem na 22.dnu růstu no posud sám viz
foto(foto je z 20.dne).Jinak tento model skoušim poprvé tak sám sem zvědav co dokáže.

Old Post 21-09-2012 v 04:07 AM
zelenakoule
Stálý Člen

Karma uživatele zelenakoule - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Čus,záhumenku máš hezkou :-),porovnej mé L.S.D,je v kýblu tak mi snad dozraje

Old Post 26-09-2012 v 21:21 PM
zelenakoule je offline   Profil uživatele zelenakoule   Find more posts by zelenakoule   Foto galerie člena zelenakoule   Click here to Send zelenakoule a Private Message   Add zelenakoule to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Liberty haze...Barney´s Farm Příspěvek č. 60

Zdravím,

zajímalo by mě, jestli má s tímto haze někdo zkušenosti....Silně o něm uvažuji....ale nikde jsem nenašel reg.semena..:-/

BF Liberty Haze feminized 5ks
Cannabis Cup Winner 2011!!!!!!
Liberty Haze je cross G13 Haze s rychle kvetoucím
Chem Dawg 91. Liberty Haze má jak Indica tak Sativa
charakteristiky s jedním perfektním výsledkem – rychlá doba zrání(8 až 9 týdnů).
Středně vysoká rostlina s velice silným,tlustým obvodem
Pěstuje se výborně jak indoor tak i outdoor. Dlouhé husté palice
začnou skutečně velice nabývat,tloustnout v posledních třech týdnech. Velmi patrné
jsou velice husté trichomy s krásnou kontrastní červenou až
purpurovou barvou.Liberty Haze má okamžitý a dlouho
trvající efekt s euforickým mozkovým účinkem a osvěžující chutí.
Laboratorní testy hodnotili obsah THC až 25 procent, takže pozor )

http://www.semenakonopi.cz/Podle-zn...inized-5ks.html

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 16-11-2012 v 12:17 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Zdar mel jsem o BF Pineapplechunk (21%THC) a můžu říct že horší in door sem este nemel 21% to nemelo ani ve snu mozna tak 2,1% ... a pak si na 99% MYSLIM ZE bf dela jen femky takze regular asi nesezenes... nevim co je na tom pravdy ale bf je pry k nicemu krom modelu L.S.D.

Old Post 16-11-2012 v 12:25 PM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Jo včera sem kouřil , Dr.grinspoona , Night Shade (venek), Amnesia Lemon , to od BF , pak měl týpek ješte Oceans Twelve Haze a Tahoe OG Kush , ty prvnní tři celkem pěkně rozebraly na atomy po tech dalšich dvou uz si nepamatuji v kterem čase mi vyletěl mozek z hlavy , neboť to bylo velmi přísné , jo jinak dotazy k Barnymu sem spojil do vlákna kam patři , jo Zdenda89 a nevěřte takovejm blábolům , Barney dělá i regular ale tohle zrovna ne čau Hlava

Old Post 16-11-2012 v 17:30 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
azur
Stálý Člen

Karma uživatele azur - 54% PěstitelskáKarma uživatele azur - 54% PěstitelskáKarma uživatele azur - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

barnebý sem jel vanila kush a hony b,to první dost slabé na to co popisovaly a hony b je takový průměr,takže jsem sklamán tuhle tou banků

Old Post 19-11-2012 v 20:22 PM
azur je offline   Profil uživatele azur   Find more posts by azur   Foto galerie člena azur   Click here to Send azur a Private Message   Add azur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
3prsty
Nový Člen

Karma uživatele 3prsty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Cau kluci
Mate to moc překrásný v tech krabyckach ( indoor). Ja mam zkusenost jen z veneckama a tuto banku mam rad protoze je to jedna banka z tak velkym thc . Protoze ma gutesni modely a pestil jsem G13 Haze a je fakt dobra za to ze jsem to mnel venku a zklizel jsem to cca listopad ale vjinak namrd.a Letos jsem pestil Pineapplechunk a funguje to dobre nemohu si stezovat ba mi to i prekvapilo .

Old Post 22-12-2012 v 17:34 PM
3prsty je offline   Profil uživatele 3prsty   Find more posts by 3prsty   Foto galerie člena 3prsty   Click here to Send 3prsty a Private Message   Add 3prsty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás