Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mel jsem od barneysfarm G 13 Haze,Honey B,Top Dawg,Pineapple Chunk ,Vanilla Kush,Red Diesel.....Pro mne nejvetsi pecka Vanilla Kush a Red Diesel opravdova chutka neuveitelne ovocna..G13 Haze nestoji ani za slovo.Honey B a Top dawg absolutni umrtvovak :-)..
Zdar draci,
měl jsem tři matky LSD, asi nejlepší model. Z pěti semen vyšly jen tři ale ty se mi postaraly o vše. Pokud někdo někdy říkal, že má nejsilnější model dost často to byl Herer a tak a potom si dal LSD tak už nikdy nemluvil jinak než, že tohle je fakt bomba!!! Matky už LSD nemám obnovil jsem modely ale určitě zase plánuji: LSD, Hash Berry, Busch Man
jo a sorry za nepřesný názvy nebudu to hledat.....
ahoj, ja mel tez L.S.D., outdoor....z 5 se chytly 3. kazda mela cca 140 cm. sazel jsem celkem pozde, takze nestihly uplne dozrat, pisou 65 dni kvetu, ja mel kolem 45 :-( ale aji tak je to poradnej hukot.
letos zrejme zopakuji ;-)
Ahoj všem,
momentálně mam zasezeno přímo do hlíny 9x L.S.D model od Barnyho banky, dnes je 5tý den co jsou v hlíně a zatím se nic neděje, a co tu čtu o hodnecení tak jsem z toho docela orosen.
Nic moc chvála spíše kritika!
Semíka přitom byla fakt pěkná až sem se divil co je to za pořádný bobulky
no posuďte sami viz foto. Uvidíme jak vylezou pak napíšu
Hola
tak jak jsem slíbyl tak i píšu:
po sedmi dnech klíčení v zemi 9/9 semínek jsou venku a jeví se velmi zdravě!
Sicena posledního prcka jsem čekal do dnešního rána ale vylezl (je to ten v levém horním rohu)
No posuďte sami viz foto
zdravim zelenakoule,
vypadá to slibně, holky se drží, jsem na 22.dnu růstu no posud sám viz
foto(foto je z 20.dne).Jinak tento model skoušim poprvé tak sám sem zvědav co dokáže.
zajímalo by mě, jestli má s tímto haze někdo zkušenosti....Silně o něm uvažuji....ale nikde jsem nenašel reg.semena..:-/
BF Liberty Haze feminized 5ks
Cannabis Cup Winner 2011!!!!!!
Liberty Haze je cross G13 Haze s rychle kvetoucím
Chem Dawg 91. Liberty Haze má jak Indica tak Sativa
charakteristiky s jedním perfektním výsledkem – rychlá doba zrání(8 až 9 týdnů).
Středně vysoká rostlina s velice silným,tlustým obvodem
Pěstuje se výborně jak indoor tak i outdoor. Dlouhé husté palice
začnou skutečně velice nabývat,tloustnout v posledních třech týdnech. Velmi patrné
jsou velice husté trichomy s krásnou kontrastní červenou až
purpurovou barvou.Liberty Haze má okamžitý a dlouho
trvající efekt s euforickým mozkovým účinkem a osvěžující chutí.
Laboratorní testy hodnotili obsah THC až 25 procent, takže pozor )
Zdar mel jsem o BF Pineapplechunk (21%THC) a můžu říct že horší in door sem este nemel 21% to nemelo ani ve snu mozna tak 2,1% ... a pak si na 99% MYSLIM ZE bf dela jen femky takze regular asi nesezenes... nevim co je na tom pravdy ale bf je pry k nicemu krom modelu L.S.D.
Jo včera sem kouřil , Dr.grinspoona , Night Shade (venek), Amnesia Lemon , to od BF , pak měl týpek ješte Oceans Twelve Haze a Tahoe OG Kush , ty prvnní tři celkem pěkně rozebraly na atomy po tech dalšich dvou uz si nepamatuji v kterem čase mi vyletěl mozek z hlavy , neboť to bylo velmi přísné , jo jinak dotazy k Barnymu sem spojil do vlákna kam patři , jo Zdenda89 a nevěřte takovejm blábolům , Barney dělá i regular ale tohle zrovna ne čau Hlava
Cau kluci
Mate to moc překrásný v tech krabyckach ( indoor). Ja mam zkusenost jen z veneckama a tuto banku mam rad protoze je to jedna banka z tak velkym thc . Protoze ma gutesni modely a pestil jsem G13 Haze a je fakt dobra za to ze jsem to mnel venku a zklizel jsem to cca listopad ale vjinak namrd.a Letos jsem pestil Pineapplechunk a funguje to dobre nemohu si stezovat ba mi to i prekvapilo .