Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý, pro větší výnos by to chtělo příští sezonu dovést kompostovou, prokypřenou zeminu bohatou na vápník, hodně vody a slunce-ten deštivý červen a červenec a kroupy měly na kyti hodně negativní vliv-kytky téměř nerostly a samci a hermáči se dali rozpoznat hrozně pozdě- i já to docela podojil.
Jinak proti zvěři je nejlepší použít větve z šípků a trnek a kyti tím obložit-vytvořit zábrany.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Taaaaaak, vcera, to bolo 1.10. 09 medzigalaktickeho casu isli pod kosu vsetky ( ostali az tri ) Papaye a dve Nebule. Papaye celkom v pohode, mozno by sa im este zislo nejaky ten tyzden na uplne dozretie ale predpoved pocasia ( cez den tu mame "atraktivnych" 17 stupnov a v noci zevraj okolo 3 stupnov, neviem ci mam tomuto udaju verit, ale uz je mi to jedno ) hlasi rapidne ochladenie takze isli bez milosti von. Co sa tyka vynosu, tak este neviem - susi sa to, ale s urcitostou viem povedat ze to nebudu ziadne horibilne cisla co sa tyka gramov, tuto sezonu to vidim len na take weekendove pofajcenie ( ZIAL !!! ). No Nebula tak to je kapitola sama o sebe, ani to tu nejdem nejako moc rozvadzat, len tolko ze sisky mali velkost cca priemer 1 centimetra, tie najlepsie "az" 2 cm ( ked to uschne tak to mozno ani nenajdem ), nehovoriac o tom ze rastlina vyzerala ako ......metla, ani to neviem poriadne prirovnat. Po vytiahnuti zo zeme mi bolo hned jasne preco tak vyzeraju - korene TOTALNE ROZJEBANE od nejakeho skodcu, alebo plesne, alebo netusim co to bolo - komplet biele aj zo zeminou, s najvacsou pravdepodobnostou to bude na "konzumaciu" nepouzitelne. Na poli ostali este 4 Nebule, ktore jednoducho potrebuje este minimalne dva tyzdne, ale vyzeraju ako-tak k svetu tak som ich nechal aj napriek hlasenemu pocasiu. Nejake fotos bude ale az na finale Nebul ktore ostali na poli, ostatne nemalo vyznam fotit ......
Zatial cus a uz nech je tu april 2010.
Tak a je konec, teda aspon pre Papayu. Na foto je na vahe sice 352 g, ale nech vas to v ziadnom pripade nemyli, cista vaha susiny je rovnych 50 g-ciek, zvysok vazi tanier ( SHADE :-( )
Co sa tyka samotneho ucinku, vone a chute tak:
vona - vskutku ako Papaya, alebo tomu podobne citrusove plody
chut - zaujimava, ale rozhodne to nema nic spolocne so ziadnymi citrusovymi plodmi, skor take drevite podtony
ucinok - hmm, tu ani neviem, na oficialnej stranke maju k tejto odrode napisane ze ucinky su letargicke az narkoticke, mne osobne to prislo take dost "divoke", nevedel som sa ABSOLUTNE na nic sustredit dlhsie ako par minut ( aj to je mozno vela ), myslienky mi skakali akoby to ani nebola marihuana, cele to bolo pre mna dost ........ neviem, jednoducho divny stav, po cca polhodke sa dostavil ten seedbankou spominany narkoticky stav a tym to vlastne aj cele skoncilo. Mna osobne tento model moc neoslovil, teda aspon tuto sezonu, skusime este buduci rok a ak to bude robit to iste tak s Papayou koncim.
Tak zatial .......... vonku je este Nebula, tak som zvedavy