Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jenom ze sem dostal od kamose semena a ty maji misto dvou
klasickejch rýh tri,takze semeno je rozdeleny na tri casti,myslim
ze to bude asi neaka geneticka mutace
no uvidime co z toho vyleze
Já se musim zapojit, i když to sem patří jen okrajově
-mám nějakej noname , ale bude to sativa , má uzký listy, ovšem ty lístky nemaj 5 těch takovejch svinskejch částí (takový strapiky) , ale 7 - bude to nějakej mutant
Az bude digit fotak tak poslu foto
to plague_man:
nic se neboj,žádný stres.Velkej list muže mít i 11 , tzn. že mladá kyti má malej lístek a bude mít těch 5 a velká kyti s velkým listem, jich bude mít i těch 11.Počkej a sám uzříš tu oslnivou a svudnou krásu tvé vyvolené.
P.S.-ty uzké listy,mohou a nejspíš budou výsledkem ne zrovna dobrého starání.Ale hlavně klídek,je to tu vše-vzhledové změny na kytkách.
2kali:
Vystihol si to vyborne, s vsetkym s tebou suhlasim, len s jednou vecou nie. Napisal si ze u nas sa inak neda vypestovat sativa ako indoor.
Urcite sa da. Napr: Durban, VooDoo je 100% sativa a dozrieva koncom septembra. Taktiez rozne modely pochadzajuce z brazilie, mexika apod. Tiez vseliake domace noname modely som mal a boli to urcite plnokrvne sativy uz len ked sa pozriem na stavbu...
Urcite sa nedaju vypestovat vonku modely ako KlaiMist a pod. ale to preto lebo su vyslachtene pod lampou. Vonku by potrebovali 12/12 na dozrievanie.
No a este co vyhovuje viac mne ? Asi modely ktore su viac indicovite... asi pre ich hustotu kvetou vonu a kratku dobu kvitnutia a samozrejme aj "high" mi vyhovuje viac aj ked niekedy sativovity nahul nemusi byt zly....
2kali:
Vystihol si to vyborne, s vsetkym s tebou suhlasim, len s jednou vecou nie. Napisal si ze u nas sa inak neda vypestovat sativa ako indoor.
Urcite sa da. Napr: Durban, VooDoo je 100% sativa a dozrieva koncom septembra. Taktiez rozne modely pochadzajuce z brazilie, mexika apod. Tiez vseliake domace noname modely som mal a boli to urcite plnokrvne sativy uz len ked sa pozriem na stavbu...
Urcite sa nedaju vypestovat vonku modely ako KlaiMist a pod. ale to preto lebo su vyslachtene pod lampou. Vonku by potrebovali 12/12 na dozrievanie.
No a este co vyhovuje viac mne ? Asi modely ktore su viac indicovite... asi pre ich hustotu kvetou vonu a kratku dobu kvitnutia a samozrejme aj "high" mi vyhovuje viac aj ked niekedy sativovity nahul nemusi byt zly....
čus tommyboy, pěkně si to tady tukovi objasnil, avšak výrok že obsah psycoaktivních látek u sativ je velmi nízký nebo nulový neplatí u dost odrůd. Par example skoro všechny haze odrůdy mají hodně brutální stavy nebo třeba taková early misty je taky slušnej killer.
snark:mas pravdu.nepocita se cista hmota kytky ale jen chemicke casti..
a za bee..
komercni zvast to neni..ale bylo to pod 4k a bignftdeck..coz je asi 3*4metry hydro stul..(nehorazny prachy=nehoraznej vynos)..a rekord je myslim 33,4%..a co treba hasiskterej ma 64%..