Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vcera jsem to vsechno zvazil, je to suche tak akorad, ale jeste to necham 24 hodin v pokojove teplote, a sup do zavarovacek:-)
Celkem toho bylo 48g coz me velmi mile prekvapilo. Sice jsem tipoval kolem 49g ale to jsem tipoval s nadsazkou:-D takze konecnych 48g je velmi pekne cislo na tak malou rostlinku sativoveho(ruderalis) phenotipu.
Hodnoceni:
Kdybych mel hodnotit tak jako ve skole, od 1 do 5 .
Vune:2 (lehce medovy nadech+borovice s agresivnim cannanabis aroma, pomerne pronikava vune)
Chut:1(vune se prenasi do chute a musim rict, ze to je opravdu dobrutka. HONEY+flavour spicy :-P )
Zkourenost:3 (zkourenost je tipicky sativa zadny STONED, ale je to lehci koureni:-) zadny zabijak.Kazdopadne stav se me libi.
White Widow*Sweat Skunk x No name (pravdepodobne to opylil samec belladonny ktery rostl o kilometr dal u kamarada na zahradce, nebo taky nejake seno od mistnich groweru...ale to se pozna az casem...)
Tahle gnetika ma extremni rustovy potencial a krasnou sativa stavbu s obrovskymi lysty.Vetvi se pomerne snadne bez zastrihu....
tahle kytis rostla cca od 20. cervence do 5.srpna doma za oknem pote byla presazena ven....meri prez 70cm ..jsem zvedavej na ten horni salam...:-P
1)po presazeni do prirody
2)dnes 22.srpna
Naposledy upravil Dwarf Vingette 22-08-2009 v 15:17 PM