Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Dutch passion obědnávka semínek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

stoned raider- je to super silver haze-krizenec sativy a indicy ..uplne stejny medium stejny hnojky a roztok... arjan uvadi ze zraje 9-10 tejdnu
a tady ji mas v 40. dnu kvetu...mi chces tvrdit ze je vse v poradku?ze nakvete za 3 tejdny na obri sisky?a proc mi delal to same minulou sklizen GWS od grenhouse a v tom zadna haze neni?a jan tleskac?
proc na kali mist- cista sativa sisky jak prase a na hazy nic?proc na threadu kterej jsem uvadel si na to samy stezujou autority z ic magu
asi proto ze arjan se posral
nezapomen ze pestuju sativy uz dlouho
*edit-tahle fotka je jeste fotka jedne ze dvou kytek co aspon zacli kvest dalsi 3 vyhozeny kytky nenakvetly vubec....seminka drahy jako prase a takovej sajrajt jsem jeste teda nepestoval
a s mandalou to sroivnavam proto ze jsou v uplne stejnym mediu zalejvany z ty samy flasky jak SSH

Naposledy upravil 29-05-2007 v 14:51 PM

Old Post 29-05-2007 v 11:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

deth: Ok. Jo, fotka mi zavrela hubu Pokud breeder uvadi 65-70 dni kvetu a tohle je 40, tak se asi exxxxtremni vynos ulepenych sisek se asi konat nebude...
Nesnazim se tu DP ani GHS hajit, jen konstatuju, ze na netu se pise - od pro mou malickost empiricky duveryhodnejch lidi- ze neco smrdi.
edit: Tyve, vis ze tebe bych z lamerstvi nepodezrival

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 29-05-2007 v 11:23 AM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

noo ssh od GH rozhodne uz nebrat skoda penez jsem zvedavej jak dopadnou spis dokvetou vidim to tak na 100dni hehe a jestli to nebude vodstrel tak poslu Arjanovi ucet za elektriku
No ale na druhou stranu nemohu posoudit jake bude hazet kvety ssh od mr nice snad jednou az zase bude misto ve skrini na pul roku

jeste jednou pro srovnani kali mist v kokosu + ssh v kokosu 41 den kvet
kalina je ta mensi kytka s vetsima palickama hnojeno stejne ve stejny skrini

Naposledy upravil 29-05-2007 v 12:35 PM

Old Post 29-05-2007 v 12:28 PM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Escadro: ??? jako proč nedáš fotky z finále? (regulerně dlouhé délky květu) http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8 - navíc Hawaian Snow od Arjana si tam pochvaluješ... A od GH už nic nebrat??? Proč sis teda přeze mě objednával další semena od Arjana?? HMM???

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 29-05-2007 v 14:14 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

zdarec, zrovinka včera sem se bavil o green house seeds a arjanovi s kámošem, kterej se s nim osobně setkal a jednal s nim na cannatrade. Tenhle tip je výbornej byznysmen a má to udělaný přes propagaci a všechno okolo tak, že z toho má supervýnosnej byznys. Co mi říkal, tak prej snad jen do Španělska prodává týdně semena za 100 000 EU. Všechno je jenom o propagaci. Prej všichni týpci, co tam prodávali semínka z jinejch bank tam normálně čadili se zákazníkama u stánku, ale arjana prej zajímal jenom byznys. Prej snad skoro ani nečudí, že je to nějakej tip vyrýsovanej z posilovny (zhulku pozná každej hned a na něm nikdo nic nepozná, páč asi fakt nehulí). Dál se prej nesla fáma, že na canabiscupu koupil 150 hlasovacích lístků (jeden snad za 800 dolců) pro svoje kámoše, aby vyhrál AH3 - a taky že vyhrál. Když kouknu na web, kde se fotí s každým hoperem (chybí mu tam snad jen vykoksnutej Snoop), tak to je k smíchu... Ale skutečnost je taková, že breedeři, který uměj šlechtit, tak to neuměj tak dobře prodat jako on. On asi neni tak dobrej šlechtitel jako dobrej byznysmen... Ale je fakt, že zboží umí prodat dobře... Tolik snad jen OTéčko k Arjanovi... (použitý pindy jsou jen nepodložený drby, ale ze zdroje, kterýmu věřim)

Old Post 29-05-2007 v 14:26 PM
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

http://www.myspace.com/thekingofcannabis

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 29-05-2007 v 14:54 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

jé koukám že na GH špatné ohlasy považuji je za průměr a ne jenom já ale i daleko více zasvěcení můj guru z holandu ale na ty fotky ohledně ssh musím reagovat nesoulasním pohledem né každy ssh vypadá nebo kvete takhle zde je to právě o té selekci a nákupu více balíku ale za 100 déček je to hodně podprůměrný model to souhlasím jinak rappa naprosto souhlasím vše je to o propagaci podvodech a špíně takže o5 nezbívá než si zase vše vyzkoušet ale také zase alespon někdo něco dělá pro to aby těch podvedeních nebylo tolik a nevěřícím otvírá oči

TO:Svahadji nic si z toho nedělej ostatní pochopí že máš u GH akcie

Naposledy upravil hary 29-05-2007 v 19:47 PM

Old Post 29-05-2007 v 19:37 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Len skoda, ze sme tuto problematiku neriesili pred tym, nez sme si od GH objednali seeds za 25 000 kc.

Old Post 29-05-2007 v 20:13 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Příspěvek č. 57

jo to ste všichni mlčeli... a já sem stejně dával inzerát že chci s někym koupit 5ks!!! Co z toho vzniklo je jen zásluha zúčastněnců objednávky a pro mě jen fakt spousta práce. Ve finále sem si stejně koupil 2ks AH3, který sem původně chtěl a už mi rostou.

Naposledy upravil Svahadji 29-05-2007 v 23:01 PM

Old Post 29-05-2007 v 22:49 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

svahadji-v ty dobe co ste obednavali jsme si s aeromanem taktez kupovali seeds od GHS a to super silver haze az po te co to zaclo delat stejny veci jako jejich GWS-proste to nekvete - mi to zaclo smrdet ono opravdu jak pise hary chce to vsechno ozkouset teorie je naprd....
jinak shantibaba jim snad neco nechal muzete mit stesti ale co jsem tak cetl tak vsechny ty arjan haze jsou naprd a s jejich HTCC vitezstvim to bohuzel bude jak rika rappa si myslim..byznys fejky prachy no breeding.....takze good luck

Old Post 30-05-2007 v 11:34 AM
Svahadji
Kaya-man

Příspěvek č. 59

uvidim, vyzkoušim, dám vědět...

Old Post 30-05-2007 v 11:57 AM
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Hi all growers!

Prispejem tiež k téme - Dutch Passion. Čítal som si tu rozporuplné názory na Passion1. Áno, táto odroda je rozporuplná. Takmer každá rastlinka je iná, úplne iný vzhľad a výnos. Ale keď sa zadarí, tak je to paráda.

No a skúšal som ešte Durban Poison a Skunk1 a tie sú, podľa mňa, veľmi podarené. Netvrdím, že DP je najkvalitnejšia seedbanka, ale rozhodne s ňou má viac ľudí pozitívnu skúsenosť ako napr. s Nirvanou (s ktorom zase ja skúsenosť nemám, takže nemôžem hodnotiť).

Marihuana je dar.

Naposledy upravil Ono 28-01-2008 v 11:28 AM

Old Post 30-05-2007 v 15:55 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Zdravim tak mi to neda neprispiet a to ohledne Dutch passion a ich modleov Khola a Durban poison, ktere si zastavam.
Uz 3 roky pravidelne kupujem tieto dva modely a som nad mieru spokojny a to kupujem feminizovane semiacka.
Spokojnost kuli tomu ze za tie 3 roky sme aj s kamosmi vysadili cca 15 Durbanov a kazdym rokom to boli tak isto vypadajuce rastliny, v raste v obdobi kvetu a aj vo vyslednej faze to bolo vzdy to iste..podla mna je ten Durban od nich velmi stabilna odroda a nemoze to byt len nahoda ked je to skusane 3 roky, a nezaznamenal som na nom ani naklonost k hermacom ..nikdy sem tam nemel zadne seminka.
To iste plati aj Khole ale tu mam o kus radsej koli jej chuti

Urcite to nie je nahoda ale podla mna dobra praca od Dutch passion.

Old Post 28-01-2008 v 09:50 AM
Enj0i89
Stálý Člen

Karma uživatele Enj0i89 - 82% PěstitelskáKarma uživatele Enj0i89 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

nevím jestly to uz nekdo nepsal ale stejně..
(jak to koupit)
http://www.dutch-passion.nl/home.php?l=en
zvol in/out seed
vyber model a do položky item dej císlo kolik balíčků (5 nebo 10 semen)chceš - klick ..other..
klick na nakupni košiček (levo hore)
objevíse your card
dole vyplníš pole méno....
vybereš platba cash a regular+2€ (obyč poštou)
a dáš odeslat na mejl ti pride tvoje objednávka
do obyš obálky dáš vytisknutou objednávku + prachy v €urech a pošleš doporučeně letecky to holand 50kč .....
týden to leze do Nl a týden naz5
mě za dva týdny přiška kvalitní krabička naprosto neutrální (zádný ganja líttky a vní sáček se semeny 100%klíčivost)

(1)Skunk#1 (2)Ch, WR, JF (3)AK 47 (4)Mix

Old Post 10-02-2008 v 20:51 PM
Enj0i89 je offline   Profil uživatele Enj0i89   Find more posts by Enj0i89   Foto galerie člena Enj0i89   Click here to Send Enj0i89 a Private Message   Add Enj0i89 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Enj0i89! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W. Allen
Nový Člen

Karma uživatele W. Allen - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Co když jsem tam dal registred mail (7,5 E) Co to znamená? Neposral jsem to?

Old Post 25-02-2008 v 15:39 PM
W. Allen je offline   Profil uživatele W. Allen   Find more posts by W. Allen   Foto galerie člena W. Allen   Click here to Send W. Allen a Private Message   Add W. Allen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

To znamena ,ze tvoje zasilka bude registrovana ,kvuli ztrate ci zjisteni o stavu doruceni, to 7.5 e myslim znamena extra eurace za tu zasilku ,coz zas tak hrozny neni,rozhodne registrovana posta je jistejsi tak bud v klidu.

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 25-02-2008 v 16:13 PM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás