Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » N.y.c.d Scrog 250w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

16 DEN KVĚT

Dneska mám smutný den :-( Jediná kytka Cal.Orange,která byla z orig. semínka od Dutch-Passion musela opustit mou skříň. Nevím proč, ale byl to hermouš a tak jsem nechtěl ryskovat oprc a šla z kola ven. Už jsem dal naklíčit další dvě nová semínka tak uvidím. Teď je tam díra jak do řiti, no mrkněte:-( Zdarec

Naposledy upravil 08-02-2009 v 20:47 PM

Old Post 08-02-2009 v 17:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumbál
Stálý Člen

Karma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Ooooouuuuu. To je škody. Kurevský hermáče. Jinak paráda. :-)

Old Post 08-02-2009 v 19:24 PM
Kumbál je offline   Profil uživatele Kumbál   Find more posts by Kumbál   Foto galerie člena Kumbál   Click here to Send Kumbál a Private Message   Add Kumbál to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Tolik mě to mrzí!! Ani nemůžu spát :-( 8kil stálo seeds a je to na prd. Já myslel, že od bank se toto neděje? Vím, že to mohu také ovlivnit,ale nic pro to,aby to byl hermouš jsem neudělal. Ph v pohodě,žádný světelný šok,fakt nechápu. Má někdo ještě stejné zkušenosti tohoto rázu se stejnou seeds bankou? Nebo to tak prostě někdy je? Zdarec

Old Post 08-02-2009 v 20:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 52

20 DEN KVĚT

Dnes jsem měl chvilku,tak jsem něco nafotil. Nestačím se divit, jak se to krásně mění ze dne na den. Hnojím AH- do 5ti litrů odstáté vody 5ml Grow, 13ml Bloom a 5ml Micro každý druhý den, ještě tak týden a pak přestanu dávat Grow a budu pomaloučku přidávat Bloom.AHčkama hnojím prvně, tak uvidíme kolik snesou :-). Teplota přes den 28,7 a v noci 22,3 ,vlhkost je 32%,kytky se zdají být v pohodě. Zatím Zdarec

Naposledy upravil 12-02-2009 v 16:13 PM

Old Post 12-02-2009 v 15:28 PM
koogi
Stálý Člen

Karma uživatele koogi - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Vypadá to fakt dobře K+ taky se chystám na scrog s 250W a Top44 Ať ti to vyjde;-)

Old Post 12-02-2009 v 21:26 PM
koogi je offline   Profil uživatele koogi   Find more posts by koogi   Foto galerie člena koogi   Click here to Send koogi a Private Message   Add koogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

21 DEN KVĚT

Jsem zde s makro snímky :-) Je to velká krása. Začíná se to krásně cukrovatět.Vyfotím co budete chtít :-)Zatím Zdarec

Naposledy upravil 13-02-2009 v 13:13 PM

Old Post 13-02-2009 v 12:45 PM
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Zdar, sorry ze jsem te tak vyplasil, evidentne jsi je poctive vytrenoval. Mohl bys je vyfotit po zhasnuti, bez sodiku? Zatim to je paradni, asi neni co dodat, snad jen ze toho pomerance je mi lito Tesim se na pokracovani..

no show

Old Post 13-02-2009 v 14:46 PM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

Medicineman: Jasně dneska až zajde slunce, tak udělám pár fotek. No možná dobře že jsi mě vyplašil,o to víc jsem se snažil při trénování :-)Už mi vylezli další dvě semínka Cal.orange tak je ještě zkusím,ale naposledy!!Pořádně naklepaný řízek je stokrát lepší :-)NYCD a nikdy jinak :-)) A všem díky za Káčka budu se snažit nic nezvorat. Zatím Zdarec

Old Post 13-02-2009 v 15:06 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

Tak jsou zde nějaké snímky ze tmy na přání :-)

Naposledy upravil 13-02-2009 v 19:35 PM

Old Post 13-02-2009 v 19:20 PM
Host
Host

Příspěvek č. 58

24 DEN KVĚT

Růst už se úplně zastavil a nastává fáze ,kdy to začíná zvětšovat svůj objem. Brutálně a moc krásně to voní a třpytí se to taky moooooc krásně.Zatím Zdarec

Old Post 16-02-2009 v 15:07 PM
BůCzeG
Stálý Člen

Karma uživatele BůCzeG - 78% PěstitelskáKarma uživatele BůCzeG - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od Mildar
Tolik mě to mrzí!! Ani nemůžu spát :-( 8kil stálo seeds a je to na prd. Já myslel, že od bank se toto neděje? Vím, že to mohu také ovlivnit,ale nic pro to,aby to byl hermouš jsem neudělal. Ph v pohodě,žádný světelný šok,fakt nechápu. Má někdo ještě stejné zkušenosti tohoto rázu se stejnou seeds bankou? Nebo to tak prostě někdy je? Zdarec

Bohužel se tohle stává docela často. Nejvíc se herměj feminizovaný semena. Měl sem od DP Blueberry a Euforii, z 10 kytek bylo šest hermáčů. Zkoušel sem to chvíli oškubávat, ale nemělo to cenu, tak šli pod kudlu. Teď bych šel jedině do regulerů.

Old Post 17-02-2009 v 13:09 PM
BůCzeG je offline   Profil uživatele BůCzeG   Find more posts by BůCzeG   Foto galerie člena BůCzeG   Click here to Send BůCzeG a Private Message   Add BůCzeG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 60

A myslíš že je to seedsbankou? Přeci není možný, aby dávali na trh takový sračky hermoušský. Tohle to byli taky regular seeds tak já už nevím. Lepší se s tím napiplat a koupit řezance.

Old Post 17-02-2009 v 18:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 61

28 DEN KVĚT

Tak uběhl další týden a jestli to půjde dál tak,jak doposud ,budou ty moje velikonoce opravdu moooc veselé :-) Nic jsem neměnil,jen jednou za týden místo zálivky s hnojivy leju čistou vodu s upraveným Ph na 5,5.

Naposledy upravil 20-02-2009 v 18:54 PM

Old Post 20-02-2009 v 17:57 PM
stone
Nový Člen

Karma uživatele stone - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

zdarec type,

sice nemam velky zkusenosti z indoorem ale jedno uz mi reklo vic zkusenych groweru a sam sem si to ve svym prvnim potvrdil. Taky sem kupil 100% feninised skywalkera od DP a ne zeby DP prodaval shit ale proste z feminised seeds kytky na 80% po prepnuti zhermousujou. tio bude asi taky duvod proc zkuseni jedou jen z klonu. Jinac pokud mi narostou sisky aspon takove jako mas ty , tak budu rad.
zdary tobe i kytkam stone

marihuanu do rakve

Old Post 20-02-2009 v 22:26 PM
stone je offline   Profil uživatele stone   Find more posts by stone   Foto galerie člena stone   Click here to Send stone a Private Message   Add stone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 63

Zdarec stone. no já už asi jinak než z řízků nepojedu. Mám tady ještě balení skunk 1 orig. od DP a 4 seeds cal.orang a asi je nabídnu nějakému matkáři výměnou za řez. Chtěl jsem si vypěstovat ze semínek a nějak se mi to nedaří, ne že by nic nevyrostlo,ale buď jsou to samci nebo to zhermatí. A dík za pochvalu,ale ještě není konec :-) zdarec

Old Post 21-02-2009 v 07:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 64

Zdary Mldare...
já jedu momentálně taky NYCD a jak to tak vypadá jsme na tom úplně stejně časově...tak můžeme porovnávat...dneska udělám nějaké makro a můžeš kouknout , jak to vypadá u mě...jinak jeden hermouš neni takový neštěstí...ještě jedu Snow white a Pure Power Plant z feminized seeds od Nirvany a nemám ani jednoho hermouše...tedy zatím, tak asi hodně záleží jaký holkám nastolíš podmínky...

Old Post 23-02-2009 v 09:32 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-06-2006 - 2nd BIO SCroG 150W - 48 odpovědí
26-02-2002 - Big Bud - ScrOG 250W - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás