|
DD....(DoubleDutch)........sladký,voňavý,velké šišky ale nie uplne najtvrdšie celkom pekne posypané.Krásne sa vetvý aj bez zastrihávania(ja som ho ale aj tak zastrihol)
učinok:najsmiešnejšie zo všetkých detičiek čo som mal v skrini a chut fakt na výbornú!!!!
Výnos........27,2g
Doba kvetu:prvý začal nakvytat a prvý chcel aj skončit.RIPEN dostal v 44dni a pokosyl som ho v 61dni
BM......(BushMan).........silná aromatická vôňa(neschovaš,nepresmradíš),chut silne aromatická ale chutná a silné rozpínanie v plúcach nie v krku šišky tvrdé jak kamene hodne posypané.
Účinok:slabotka ja som tam ten stav skoro nenašiel možno niekto iný by mal fajn stav ale ja mam rad vela CBD
Môžeš zastrihavat, ohýbať a aj tak sa to nechce vetvyť
Výnos........17g
Doba kvetu:Ripen 44den...........kosa 61den
CH......(Chronic)........silná vôna,ťažký smradoch,tvrdé šišky jak kamienky,chut nič moc ale slabo bol prečistený (a dal som mu poslednú dávku hnojek PK13-14 a greensensation asi 15nasobnú dávku lebo necel bustrovat a potom to dal ale chcel este týžden kvitnut ale pliesen začinala tak som to radšej sekol).
Účinok:výborný silný stav dlho trvajúci účinok
Výnos:26,6g
Doba kvetu:Ripen63den 72dni svetla a dva dni tmy tak 75dní a pokosený ale chcel by aj 83dní.to kôli tomu predavkovaniu hnojivom chcel ešte tak dlho kvitnut....
WR.....(WWxAK47).......typická vôna rusa,tvrdé šišky jak kamene,pekne vybustrované,dobre odolný voči pliesnam,pekne obsypaný krištalom proste šupa!!!myslim si že rusak sa neda moc dojebat čo sa do kvality týka akurát na výnose sa môže prejavit nespravne pestovanie.
Chut bola tiež navýbornú taka korenistá ale chutná.
Účinok:silný super stav ktorý sa dostavý vždy aj ked ho huliš tisíci krát.
Výnos:WR1:34,7g WR2:27,1g
Doba kvetu: 75dní do kosy
WW....(Whitewidow)...........krásna sladká vôna,šišky pekné velké ale nie jak kamene,pekne vybustrovala,pliesen zvladla tiež v pohodičke a nerobila celý čas žiadne problémi jak ma strašili(naročná ževraj)..(burina je to šecko),,potrebuje vodu a slnko a je to,,
Chut bola dost dobrá,sladká ale bolo tam ešte troška citit chemku tak škoda.
Účinok: taký stredný stav velmi príjemný vhodný na rozmýšlanie a tak...miestami brnenie v tvari a končatinách a strašne spomalenie času)
Výnos:27,8g
Doba kvetu: 75dní do kosy Naposledy upravil snooker 24-01-2009 v 15:16 PM |