Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám mnoho stavů... Někdy žvanim a žvanim, hlavně vesmírný teorie... Někdy zas tiše sedim, bojim se jak sviň a pozoruju okolí. Mojí specialitou je rozpolcení: dokážu sám mlít, myslím si, že s někým mluvím, ale jsem to já sám. Měnim hlasy, gesta... To se pak všichni válej smíchy po zemi... Když jsem někde ve společnosti - v hospodě, na dýze, tak mám takovej blbej pocit, že to každej pozná, jak jsem zhulenej (rudý oči asi i neskutečně nablblej vysmátej výraz) a moc se neprojevuju a opět se bojim jak sviň! :-)))
Ja kdyz hulim, tak nejmin po 14 dnech a fest, to me to pekne roseka (nebo aspon ty prvni 2 hodky) Vetsinou sem docela vymluvnej, ale hned stratim nit, znate to , Jako minulej tejden co sem asi 20 minut vypravel bratrankoj jeden dil startreku a pokazdy kdyz sem rek Pan Spok tak sem dostal solidni vytlem. Jinak v tehle prvnich nejintenzivnejsich 2 hodkach, mam taky solidni zaseky (viz. muzika, tv) ruzny polohalucnace a silene zajmavy a nebo blaznivi napady(ktery ale moji hlavou litaj bez zastaveni - proste normal), kdyz si zahulim ten den podruhy nebo potreti uz sem vetsinou utlumenej, sedim cumim, zeru a semtam se zasmeju...
*Ganja*
To já když zahulím tak jsem úplně zkouřenej a jsem úplně v pohodě smějeme se s bandou někdy to vůbec nedávame je to ta největší sranda .
*Hash*
z hashe mám respekt jednou mi kámoš donesl nějaký afgan a po hulbě jsem chtěl vstát a nedal jsem to zkolil jsem se na zem.
Jinak na Hashi mám takový divný fikot takový pohodovy.
AK mozem obohatit vlastnu diskusiu tak ja pocitujem asi to ze najprv je to pocit pohody a akasi nepopisatelna euforia ktora sa prejavuje pocit slobody ale nechce sa mi v tej chvili nic robit len sediet na mieste a byt ticho.
premejslim a ted zrovan sjem fakt totalne vydepatna, prosotoze muj kluk je fakt desnej, uz me stve..Jsem v metru a on ze se stavi v Redgebacku, pak mi vrazi facku a ze prej s nia nesmim jit, no doprdele co je tohle za zpusby, fakt em to sere, prije si za mnou zhulenej a ahoj milacku ajko by se nic nestalo, vysmatej a omluvit se?To ho ani nehne,a le uz me s tim sere, na me celkove on sere, dneksa jsem spolu pet mesicu, fajnn chapu nic to neni ale aspon vsimat by si me mohl a ne misto huleni me nekam pozvat, do kina atd, a vion za vsechny prachy radsi koupi huleni,t o je fakt k nasrani..dopredele jak sjem tak vytocena, sorry, za ty slova, ale to jinak rict nejd,e ted asi nejspis sedi dole v chodbe a povida si s moji kamaradkou ale aby prisel za mnou aby jsme byli chvillkjuu o samote a mohli si popovidat to ne, v kapse dve gecka a sere na me!stve me, fakt me stve...Ja uz nevim co delat..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..