Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Já mám mnoho stavů... Někdy žvanim a žvanim, hlavně vesmírný teorie... Někdy zas tiše sedim, bojim se jak sviň a pozoruju okolí. Mojí specialitou je rozpolcení: dokážu sám mlít, myslím si, že s někým mluvím, ale jsem to já sám. Měnim hlasy, gesta... To se pak všichni válej smíchy po zemi... Když jsem někde ve společnosti - v hospodě, na dýze, tak mám takovej blbej pocit, že to každej pozná, jak jsem zhulenej (rudý oči asi i neskutečně nablblej vysmátej výraz) a moc se neprojevuju a opět se bojim jak sviň! :-)))

Old Post 10-09-2003 v 10:33 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Ja kdyz hulim, tak nejmin po 14 dnech a fest, to me to pekne roseka (nebo aspon ty prvni 2 hodky) Vetsinou sem docela vymluvnej, ale hned stratim nit, znate to , Jako minulej tejden co sem asi 20 minut vypravel bratrankoj jeden dil startreku a pokazdy kdyz sem rek Pan Spok tak sem dostal solidni vytlem. Jinak v tehle prvnich nejintenzivnejsich 2 hodkach, mam taky solidni zaseky (viz. muzika, tv) ruzny polohalucnace a silene zajmavy a nebo blaznivi napady(ktery ale moji hlavou litaj bez zastaveni - proste normal), kdyz si zahulim ten den podruhy nebo potreti uz sem vetsinou utlumenej, sedim cumim, zeru a semtam se zasmeju...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 11-09-2003 v 17:17 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

to ahojnanedeli:
dík za radu

SMOKE IN PEACE

Old Post 12-09-2003 v 07:21 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p2p
Stálý Člen

Karma uživatele p2p - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Ked si dam malo tak som vysmiaty a kludny, ked vela tak musim ist cvicit do posilky. Jaka haluz.

Old Post 12-09-2003 v 09:17 AM
p2p je offline   Profil uživatele p2p   Find more posts by p2p   Foto galerie člena p2p   Click here to Send p2p a Private Message   Add p2p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redmann
Nový Člen

Karma uživatele redmann - 16% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 53

*Ganja*
To já když zahulím tak jsem úplně zkouřenej a jsem úplně v pohodě smějeme se s bandou někdy to vůbec nedávame je to ta největší sranda .

*Hash*
z hashe mám respekt jednou mi kámoš donesl nějaký afgan a po hulbě jsem chtěl vstát a nedal jsem to zkolil jsem se na zem.
Jinak na Hashi mám takový divný fikot takový pohodovy.

Old Post 12-09-2003 v 09:42 AM
redmann je offline   Profil uživatele redmann   Find more posts by redmann   Foto galerie člena redmann   Click here to Send redmann a Private Message   Add redmann to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

som kludny,kazdemu poviem ano a pridem na par fylozofickych uvah

Old Post 12-09-2003 v 18:04 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantrell
Stálý Člen

Karma uživatele cantrell - 10% Pěstitelská

Vase pocity z hulenia.Co pri tom pocitujete.Rozne uvahy na GANJU Příspěvek č. 55

Chcel by som vediet nazory a pocity ake pocituje kazdy kto hulil to co sa nazyva GANJA.U mna je to vselijake ale ten pravy pocit stale hladam.

Old Post 03-10-2003 v 17:13 PM
cantrell je offline   Profil uživatele cantrell   Find more posts by cantrell   Foto galerie člena cantrell   Click here to Send cantrell a Private Message   Add cantrell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

skor vsetko vnimam z vnutra ale...pisat o tom mno neviem...

\_recol___/

Old Post 04-10-2003 v 07:12 AM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KARone
Stálý Člen

Karma uživatele KARone - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

ja mam velmi nerealne pocity naposledy to bol pocit ze viem chodit po stene a neskor ze umieram toto je pre mna zhulenost

Old Post 04-10-2003 v 18:41 PM
KARone je offline   Profil uživatele KARone   Find more posts by KARone   Foto galerie člena KARone   Click here to Send KARone a Private Message   Add KARone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiky-Thc
Stálý Člen

Karma uživatele Fiky-Thc - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

ja mam ruzny stavy ale nejcasteji je to obrovskej smich sem tam nějaka haluz a debata na urovni vsak to sami dobre znate

Old Post 07-10-2003 v 09:37 AM
Fiky-Thc je offline   Profil uživatele Fiky-Thc   Find more posts by Fiky-Thc   Foto galerie člena Fiky-Thc   Click here to Send Fiky-Thc a Private Message   Add Fiky-Thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

je to relax pri ktorom rozmislam o rozmisllani

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 07-10-2003 v 09:55 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantrell
Stálý Člen

Karma uživatele cantrell - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

AK mozem obohatit vlastnu diskusiu tak ja pocitujem asi to ze najprv je to pocit pohody a akasi nepopisatelna euforia ktora sa prejavuje pocit slobody ale nechce sa mi v tej chvili nic robit len sediet na mieste a byt ticho.

Old Post 07-10-2003 v 16:51 PM
cantrell je offline   Profil uživatele cantrell   Find more posts by cantrell   Foto galerie člena cantrell   Click here to Send cantrell a Private Message   Add cantrell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

premejslim a ted zrovan sjem fakt totalne vydepatna, prosotoze muj kluk je fakt desnej, uz me stve..Jsem v metru a on ze se stavi v Redgebacku, pak mi vrazi facku a ze prej s nia nesmim jit, no doprdele co je tohle za zpusby, fakt em to sere, prije si za mnou zhulenej a ahoj milacku ajko by se nic nestalo, vysmatej a omluvit se?To ho ani nehne,a le uz me s tim sere, na me celkove on sere, dneksa jsem spolu pet mesicu, fajnn chapu nic to neni ale aspon vsimat by si me mohl a ne misto huleni me nekam pozvat, do kina atd, a vion za vsechny prachy radsi koupi huleni,t o je fakt k nasrani..dopredele jak sjem tak vytocena, sorry, za ty slova, ale to jinak rict nejd,e ted asi nejspis sedi dole v chodbe a povida si s moji kamaradkou ale aby prisel za mnou aby jsme byli chvillkjuu o samote a mohli si popovidat to ne, v kapse dve gecka a sere na me!stve me, fakt me stve...Ja uz nevim co delat..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 07-10-2003 v 16:51 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Vyser se na nej!

Old Post 07-10-2003 v 17:56 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

kyberaktivní 8-)

OSTRAVA JEDE...

Old Post 08-10-2003 v 16:08 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jennet
Stálý Člen

Karma uživatele jennet - 6% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 64

Ja sem hlavne uplne vysmatej, asi jako kazdej, teda az na nejaky vyjimky... A takovy figle na pobaveni jako Teletubies, to asi taky zna kazdej, ze???

Old Post 08-10-2003 v 19:10 PM
jennet je offline   Profil uživatele jennet   Find more posts by jennet   Foto galerie člena jennet   Click here to Send jennet a Private Message   Add jennet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás