Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptat jak hodně vadí že nemají ofuk?V růstu sem ho tam měl a foukal když svítila lampa,ted' se tam bohužel nevejde tak ho každej den tak na hodinu až dvě dávám tak že pootevřu dvířka trochu.Ještě se chci zeptat jestli jste někdo tuhle odrůdu někdy pěstoval?
Původní příspěvek od Switch007 Luboshek: Teplota u vrcholků je nějákejch 28-29°C.Lampa je necelých 6cm od vrcholků.
gUan0_: Já si také myslím že 100w je o trošku větší ale o moc to nebude.
Certova.Vraska: Ty myslíš lampu výš?ja si právě furt myslel že čím blíže je k vrcholkům tím lépe.
No nejde ani tak o teplotu,tu mas,jak pises,dobrou;-)...cim bliz,tim vic lumenu,tze tim lip;-) ..ale mel jsem dojem,ze jsi nekde psal,ze bys rad,kdyby jeste trosku povyrostly...no a kdyz mas lampu tak blizko,tak si myslim,ze se nemaji za cim tahnout;-)..zatim lampu tak nizko ani nepotrebujes,ted bych ji opravdu prdl aspon o 15 cm vys,nez ji mas ted a treba v 25 dni kvetu zase sundal,co to pujde;-)
canabis.for.men: Hledal sem tvůj thread a žádnej tu asi nemáš vid'?Rád bych se taky podívalpříště chci už zkusit taky něco většího aspoň 250 nebo 400,tohle sem si chtěl hlavně zkusit a nabrat ňáký zkušenosti.
Ten ofuk bych urcite posefoval;-)..pootvirani dvirek neni to pravy orechovy,rusis jim bud periodu(v pripade "noci") nebo ztratu,u tak male vataze,cennych lumenu..a nechat to zase bez proudeni vzduchu,to by ti v pozdejsi fazi kvetu mohlo taky plesnivet;-) ..podivej se do nejakych dredu,lidi to urcite pestovali;-)
No,asi tak...kytky po prepnuti jeste 2-3 tydny rostou,a to vic,nez na rustu;-)..a kdyz jim nedas prostor k rustu,tak proste nevyrostou a budes mit tu sit nevyplnenou..pokud si to cte znalec scrogu a pisu blbost,at me opravi..scrog jsem nikdy osobne nejel;-) ..palice ti zacnou poradne nakvetat teprve po tech 3 tydnech..tze to zkus,nic tim urcite neposeres,ve 20. dnu kvetu jim to srazis zase dolu,co to pujde a bude to plnohodnotny,jak ma;-)
Opět Zdravím,lampu sem zvedl teda je teď asi 15 cm od vrcholků až se všechny oka vyplní tak ji zase snížím co nejníž.Vevnitř je nainstalovanej teploměr a teplota se drží kolem 31°C.
čaues nechci ti do toho kecat ale fakt si to měl v období růstu příště to nech dýl je jen na tobě kdy to přepneš na květ ale jinak to jechezký až na to že je to malinkatý ale jinak growu zdar.
Zdravím po dlouhé době(nebylo moc času).Musím to tady bohužel ukončit protože kytičky už nežijí .Svítil sem na ně 2 týdny 400w sodíkem a bohužel odešel větrák co chladil lampu takže se kytičky spálili .Bylo to 49. den od přepnutí.Jinak už sou usušený a bylo toho strašně málo.Ale už se staví novej box 100cm * 90 cm * 160 a v něm Osram son-t 400 W (díky členovy indicky-konopi) takže za pár týdnů se vrátím a už to bude pořádný jinak tady je pár fotek z průběhu.
Mám prozbum mám tééž lednici s250w na květ mám tam obrácenej ofuk nahoře mám díru a dole taky a je tam PC větrák a proudí to zhora dolu to kvůli teplotě v celé lednici i celé misnosti páč je místnot zabudovaná venku a tet v zimě bude vellká kláda tak aby se tam udrželo teplo po dobu dalšího spuštění svícení tak jestli ten ofuk mám náký vliv na kytky dík....g...