Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau..uz bych to prepl na kvet svitit na to takovouhle dobu...moc gecek s toho si myslim stejne nebude..mel bys lepsi si spis koupit kvetinace a dat novy kousky..nebo jak je chces mit jeste dlouho na rustu??
jestly si jeste neprepnul : presad je z bedynek do kvetniku a uvydis jak vyleti.skoda genetiky nic nevyhazuj.rek bych, ze celou dobu byly prelity.a smele dale.s novyma rezama by to trvalo jeste dyl.
koupil jsem novy digit.teploměr i vlhkoměr,a problem nebude přelitim nebo tim že by měli malo mista,ale spiš teplotouktera na slunci ukazuje 20,7 stupnu,je to na špatnem mistě ta skřinnezbyva než je nechat a čekat.chtěl jsem tam dat do mistnosti nějaky ohřivač,bohužel nebylo mi to schvaleno
tohle nebude teplotou..taky sem ji nemel nejvisi a rostlo mi to krasne..aspon mozes dat niz lampu a nepalis vrsky kdyz tam mas 20.7..a kolik mas teplotu kdyz nesvitis??
zdarec myslím že 20,7 na slunci je málo a jestli ve tmě mají tak 15 nedej bože že míň tak sou fakt hrubě trápený
Já mám pod 400W na slunci až 29 v nejvíc zahřátém místě a ve tmě 19-20 stačí dobré větrání a ofuk
Jinak ať se daří časem to vychytáš
cau chlape ,mas to fakt pekny,jen zkus pridat na vic jeden vetracek tak,aby foukal odspodu mozna by to pomohlo z teplotou a promychaval se vzduch,
+ poves tu lampu nize a hned bude tepleji