Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau cau tak sem zjistil ze mininebler 1 250ml/h, je na mou skrín na prd. je to spís na menší prostory, a mel sem stim akorat samé problemi neustale mi to stříkalo na zem a fšude kolem takže 1000kč vhajzlu na pristí in. budu muset pořídit něco jiného asi pudu do SPS 808 co myslíte?
Původní příspěvek od hannz cau cau tak sem zjistil ze mininebler 1 250ml/h, je na mou skrín na prd. je to spís na menší prostory, a mel sem stim akorat samé problemi neustale mi to stříkalo na zem a fšude kolem takže 1000kč vhajzlu na pristí in. budu muset pořídit něco jiného asi pudu do SPS 808 co myslíte?
Zdar, s neblerama je problem, nektere oznacene 250ml vali paradne a jine jsou maximalne na ozdobu. SPS nezklame, neni sice kus jako kus, ale kazda vyrobi slusne az velke mnozstvi mlhy.
68. den? to už je zralý na kosu, ja ty pogy sázel dolu 63. den. Jak dlouho flušuješ? Mimochodem, to žloutnutí má za následek flushing, to že kytka už nepřijímá žádný živiny a pouze čistou vodu. To je jednom dobře a je to známka toho, že to prolejváš dobře.
ja neim me se zda ze nejsou jeste moc prorostly, stvrdnou jesste na flushingu?jo a koukal jsem na tvuj box claune a fakt pekny taky se chistam na novej box a premyslim o 6kilu ale nevim jak je natom se spotrebou
Blahopreji k sedativu To zloutnuti listu spusobuje dozravani ale v tvem pripade to vypada na presoleni substratu.Jak casto jsi proleval substrat proti presoleni?Kor u PK-cka je to nutnost.Jakou vodu jsi pouzival?jestli primo z vodovodu,tak to taky nedela dobrotu pokud ji nenechas odstat.Ty enzymy jsi tam doufam nelil s hnojivama?Enzymy se prave davaji do te vody pri pravidelnem proplachovani,s hnojkama je to spis na skodu.Urcite to nevzdavej casem a cvikem na to prijdes.