Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak já sem začal v 16. Su docela rád, chtěl sem začít trochu později, ale nějak to nevyšlo. mohl sem začít taky trochu dřív, ale řekl sem si, že čím později tím líp. No a je to v pohodě bye
no ja jsem poprve piskal v 15, ale poradne jsem to roztroubil v 17, kdyz vyrostly prvni vlastni kyticky - mimochodem jeden z nejlepsich modelu jaky jsem kdy mel - Herr Jürgen...
Notoje mazec ja taky zahulil poprve ve 14 poprve pak pul roku nic a pak do konce skoly tak jednou za mesic ...po skole uz jsem zacal pjestit tak se hulilo víc poslední tri roky temeř denneě...a uz to je víc jak 12 let....a na poprve to byl vodlet jako kraááva
...poprvý sem hulil v 17ti...nějakou asi 3roky starou ganju...vůbec sme nevěděli, jak se to balý...tak jsme to umotali do novin ...a pak sme si říkali, že to nic nedělá, ale jak si vzpomínám, tak jsme se pořád smáli...
no ja sem hulil poprvy asi tak nejak jak uzzi, ale mam takovej dojem, ze to bylo nekdy v 8. tride na zakladce. to mohlo bejt tak kolem 13 nebo 14 let, ale nechtejte, abych se to snazil spocitat. ze zacatku to byly asi nejaky shity, az po letech se to vcelku drsne vykrystalizovalo :-)))