metalwarrior665
Nový Člen
|
O trávě moc nevim, akorát mě to vždycky schízovalo, takže k tomu moc neřeknu, nehulim. Ale depresema trpim, myslim, že to tu zbytečně kuomete - jako přečíst si na netu něco a pak to na sobě hledat??? To je jak koumat, jestli nejsem teplej, i když se mi líbí hoky a ne kluci. Depresi podle mě poznáš prostě a jednoduše - seš totálně v píči a bez pomoci psychouše nemůžeš ani existovat. Jestli se tak cítíte, nebojte se toho, vyhněte se těm posranejm předsudkům a nechte si pomoci. Neznamená to žádnou slabost, ani léky, jen pohovor s někým, kdo se bude snažit vám porozumět (tady jde o kvalitu, já měl štěstí na úžasnou psychiatričku).
O tom, jestli léky pomáhají mám velké pochybnosti, deprese (a schíza je určitě ještě horší) je extrémně! komplexní věc a taky individuální. Teď jsem se přes všechny své odsudky drog (skoro nepiju, nekouřim ani nehulim) kousnul a dal si tripa a myslim, že mi to dost pomohlo. Doporučuju přečíst něco od Grofa - drogy jsou totiž jen prostředky a nástroje, kdo je bere jako cíl, řítí se podle mě do záhuby, ale je to jen můj omezený názor.
Hulení je podle mě v poho, ale člověk sám na sobě pozná, co mu to dělá, stačí poslouchat tělo, to je přesnější než nějaký vyčtený obecný informace, ještě k tomu z netu, kde jsou kdejaký sračky. Mě třeba tráva fakt strašně haluzila, tak jsem ji prostě nehulil, jediná věc je vysvětlit to ostatním.
Mějte se a nebojte se - ani psychóz, ale ani návštev psychiatrů a sychologů, pocity vám napovědí.
|